Aztron Meteor SUP-tävlingsbräda

0         / 5
Skriv den första recensionen.
8799 kr
Aztron Meteor är en lång, smal och snabb bräda för tävlingsbruk. Denna bräda är snabb, men om du är ute efter en SUP-bräda för ”söndagspaddling” och lugna turer till stugan, rekommenderar vi att du bekantar dig med all round- och touring-brädor, såsom Mercury, Nova, Titan, Lunar, Terra, Urono och Neptune.

Meteor-brädan är över fyra meter lång och 71 cm bred och av Aztrons alla modeller är den snabbast och har bäst riktningsstabilitet. Om du har erfarenhet av SUP-paddling, inte har problem med balansen och vill tävla eller bara komma fram snabbt, är Meteor ditt val.

Alla Aztrons modeller är utrustade med två luftbehållare, vilket ger brädan upp till 30 % ökad styvhet jämfört med andra SUP-brädor. De ger också ökad säkerhet  – om en ventil skulle läcka töms inte hela brädan, utan man har gott om tid att flyta tillbaka till stranden. Obs! Använd ALLTID flytväst på vatten och bränn dig inte i solen!

Ståytan i Meteor är av 5 mm tjockt EVA-skum som känns behagligt under fötterna. Bak på Meteor finns ett extra fotstöd som gör paddlingen ännu effektivare vid hårdare tag. I brädans främre del finns förvaringsutrymme för till exempel matsäck, vattenflaska och andra tillbehör. Utrustningen håller sig på plats under den elastiska remmen.

Aztron Meteor SUP-brädsatsen innehåller:

– Aztron Meteor uppblåsbar SUP-bräda
– Tredelad justerbar paddel i aluminium
– Effektiv dubbelverkande pump
– Tryckmätare
– Fångrem
– Bärryggsäck

Tekniska data

– Storlek: 426 x 71 x 15 cm
- Vikt: 13 kg
– Rekommenderad användarvikt: max. 110 kg
– Bärförmåga: 160 kg
– Volym: 330 L
– Två luftbehållare
– Max. tryck: 15 psi

Beställ här en SUP-sats som bekvämt och bekymmersfritt tar dig på även längre åkturer!
 
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.