BASEBOLL

PRODUKTKOMMENTARER: BASEBOLL

0     / 5
Inga omdömen.
Baseboll är en sport som spelas runt om i hela världen men är absolut störst i länder som Japan och USA. Sporten påminner om softboll eller brännboll och spelas med ett basebollträ, en baseboll och en basebollhandske.

Baseboll är en lagsport som spelas av två lag med nio spelare i varje. Lagen spelar omväxlande ”inne” och ”ute”. Innelaget är det lag som kan ta poäng, ett poäng för varje spelare som rundar planen efter det att man slagit ut bollen i spel. Utelaget ska förhindra innelaget från att ta sig runt, detta genom att bränna innespelaren innan denne lyckats ta sig runt.

Ett spel som låter enkelt men som är väldigt taktiskt. Förutom ett bra lagspel kräver sporten löphastighet, öga för spelet, kast- och träffkraft samt snabb reaktionsförmåga.

Att börja spela baseboll är lätt och kräver ingen stor investering för att komma igång. Den huvudsakliga utrustningen inom baseboll är ett basebollträ, en baseboll, basebollhandske och hjälm.

Hos Sportproffsen hittar du prisvärd basebollutrustning för både tränings- och tävlingsbruk - Beställ idag på Sportproffsen.se!
 
Sortera:
 • Baseball- och brännbollsträ, J-Pesis

  Baseball- och brännbollsträ, J-Pesis

  189 kr

 • Basebollhandske, J-Pesis 350

  Basebollhandske, J-Pesis 350

  549 kr

 • Gymstick Numrerad träningskon 10 st

  Gymstick Numrerad träningskon 10 st

  249 kr

 • Basebollhandske, J-Pesis 450

  Basebollhandske, J-Pesis 450

  699 kr

 • Basebollhandske för barn, J-Pesis 150

  Basebollhandske för barn, J-Pesis 150

  429 kr