BLACK FRIDAY REA

BLACK FRIDAY REA
BLACK FRIDAY REA

Black Friday är äntligen här!

Årets största rea hos Sportproffsen. Butiken är fylld med kvalitetsprodukter till riktigt låga priser. Elcyklar, styrketräningsutrustning, kroppsvårdsutrustning och en mängd andra produkter till kraftigt rabatterade priser.

Ta del av alla erbjudanden på sportproffsen.se. Men skynda dig. Rean gäller under en begränsad period och så långt lagret räcker.

Vad är Black Friday?

Black Friday anses vara inledningen av julhandeln i USA och har blivit den enskilt största shoppingdagen. Under Black Friday säljs en mängd olika produkter till rabatterade priser, och många butiker slår upp dörrarna redan på morgonen och har öppet ända till midnatt. Black Friday firas i USA dagen efter Thanksgiving och äger rum efter den fjärde torsdagen i november. Black Friday firas, som namnet antyder, alltid på en fredag medan det exakta datumet varierar från år till år. 2021 infaller Black Friday fredagen den 26/11.

Black Friday förknippas ofta med stora folkmassor och trängsel. Men på sportproffsen.se håller vi öppet dygnet runt och du slipper både köer och trängsel. Välkommen!

Missa inte Black Friday hos Sportproffsen

Sortera: