Body-Solid Romersk magbänk och rygglyftsbänk

4690 kr
Body-Solid Romersk magbänk och rygglyftsbänk är en prisvärd ryggbänk som är lätt att använda för att komma åt de svårtränade musklerna i mage och rygg och nederdelen av kroppen.

Liknande maskiner går också under namnet glute and ham developer (GHD) eller ryggbänk. Den romerska bänken lämpar sig för olika mag- och ryggövningar, med eller utan vikter.

Rygglyft tränar magmusklerna, sidomusklerna, nederdelen av ryggen, rumpan och låren – muskler som de flesta människor inte tränar tillräckligt. Att stärka mage och rygg samt nederdelen av kroppen ger en bättre hållning och balans samt behandlar och förebygger ryggsmärtor. Dessutom är starka mag- och ryggmuskler ovärderlig hjälp, inte bara för många krävande idrottsaktiviteter utan även för vanliga vardagssysslor.

I och med att bänken är så liten är den lätt att flytta till ett förvaringsutrymme och är därför bra även för hemmaträning. Ben- och höftstödet kan enkelt anpassas till användarens längd. Genom att justera höjden och placeringen av stöden kan du tränas. Tack vare den tjocka och robusta stålramen står bänken stadigt på plats under alla övningar.

Beställ denna prisvärda och mångsidiga romerska magbänk och bli starkare i hela kroppen

Produktspecifikation

- Det bästa sättet att träna magmusklerna, nederdelen av ryggen, låren och rumpan.
- Lätt att anpassa till användarens längd.
- Den breda och robusta plattan håller enheten stabil i alla lägen.

- Mått:
- Mått monterad: 114 x 66 x 109 cm (längd x bredd x höjd)

- Förpackningens mått: 123 x 63 x 16 cm (längd x bredd x höjd) 35 kg - Vikt monterad: 32 kg

Produkten har en garanti på 12 månader från och med inköpsdatumet.

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: