Concept2 DPM5 Roddmaskin

0         / 5
Skriv den första recensionen.
15990 kr

Eller Klarna-avbetalning från 666,25 kr/månad

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Concept2 DPM5 är en högklassig, ergonomisk roddmaskin för hård träning. Concept2-roddmaskinerna håller för kontinuerlig träning och passar för både gym- och hemmabruk. Roddmaskinen Concept2 är tystgående, vilket innebär att du kan träna med den utan att störa grannarna eller dem som befinner sig i ett annat rum. Dess stadiga konstruktion och lättsköttheten gör redskapet till ett hållbart köp. Viktgränsen för användare av roddmaskinen är 227 kg, vilket innebär att den passar de flesta.

Om du söker ett billigare alternativ till roddmaskinen Concept2 rekommenderar vi att du tar en titt på FitNord Oceans 300, som är en roddmaskin med ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. Den har också en mycket jämn roddkänsla och luftmotstånd. 

Monitor:
Roddmaskinen DPM5 inkluderar den nyaste monitorn som Concept2 har kommit ut med, PM5. Monitorn mäter sträcka, hastighet, kaloriförbrukning och watt för varje träning du genomför.
– Monitorn PM5 inkluderar en inbyggd och ANT-kodad pulsmottagare och en Garmin-pulssändare.
– Med monitorn följer en laddbar batteriuppsättning, som laddas samtidigt som du ror eller om du har kopplat monitorn till datorn med en USB-kabel.
– Möjlighet att spara appar i minnet.
– Trådlös dataöverföring. Du kan till exempel ordna en egen tävling i inomhusrodd mellan 2–4 maskiner utan separat tilläggsutrustning.
Maskinen levereras i en förpackning med följande mått:
längd: 142 cm
bredd: 38 cm
höjd: 55 cm
sitthöjd: 36 cm
vikt: 32 kg

Efter montering kräver maskinen en golvyta om 61 cm x 244 cm. Roddmaskinen kan delas i två delar för förvaring, så att den kan förvaras upprätt. Roddmaskinen är även försedd med hjul som gör den lättare att flytta.
De ergonomiskt utformade handtagen och den mjuka, genuina roddkänslan gör maskinen bekväm att använda. De omfattande möjligheterna till motståndsreglering och den informativa monitorn gör det lättare att justera maskinen så att den passar motionären. Roddmaskinen Concept2 har en omfattande garanti på två år.

Beställ genast roddmaskinen Concept2 för aktiv roddträning!
 
 

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.