Concept2 EPM5 Roddmaskin

0         / 5
Skriv den första recensionen.
16990 kr

Eller Klarna-avbetalning från 707,92 kr/månad

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Concept 2:s inomhusroddmaskin EPM5 har utvecklats i synnerhet för idrottare som tränar aktivt. Den nyare E-modellen är försedd med de tidigare modellernas goda egenskaper och dessutom många nya. Modellen Concept2 E är i synnerhet utformad för att användas på gym och kollektivt, men den passar även för aktiva hemmamotionärer.

Om du söker ett billigare alternativ till roddmaskinen Concept2 rekommenderar vi att du tar en titt på
FitNord Oceans 300, som är en roddmaskin med ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. Den har också en mycket jämn roddkänsla och luftmotstånd.

Roddmaskinen Concept2 är tystgående, vilket innebär att du kan träna med den utan att störa grannarna eller dem som befinner sig i ett annat rum. Dess stadiga konstruktion och lättsköttheten gör redskapet till ett hållbart köp. Viktgränsen för användare av roddmaskinen är 227 kg, vilket innebär att den passar de flesta.

E-modellen skiljer sig från D-modellen på följande punkter:
Sitthöjd 51 cm, dvs. ramen är 15,2 cm högre än hosD-modellen, vilket innebär att det är lättare att sätta sig i och kliva ur maskinen
– Maskinen har en ny spännanordning för fogarna, vilket gör det lättare att lösgöra ramen och placera den i transport- och förvaringsposition.
– Längre och stadigare monitorarm
– Kedjebanan är mer skyddad, vilket gör det lättare att rengöra maskinen
– Pulverlackeringen har avslutats med ett extra skikt, så att lacken ska hålla sig snygg länge

Monitor:
Roddmaskinen EPM5 inkluderar den nyaste monitorn som Concept2 har kommit ut med, PM5. Monitorn mäter sträcka, hastighet, kaloriförbrukning och watt för varje träning du genomför.
– Monitorn PM5 inkluderar en inbyggd och ANT-kodad pulsmottagare och en Garmin-pulssändare.
– Med monitorn följer en laddbar batteriuppsättning, som laddas samtidigt som du ror eller om du har kopplat monitorn till datorn med en USB-kabel.
– Möjlighet att spara appar i minnet.
– Trådlös dataöverföring. Du kan till exempel ordna en egen tävling i inomhusrodd mellan 2–4 maskiner utan separat tilläggsutrustning.

Läs mer om monitorns egenskaper i vår blogg genom att klicka på den här länken.

Maskinen levereras i två förpackningar med följande mått:
Kartong 1: längd 142 cm, bredd 38 cm, höjd 55 cm, vikt 27 kg
Kartong 2: längd 63 cm, bredd 33 cm, höjd 71 cm, vikt 13 kg
Förpackningarnas totala vikt: 40 kg

Efter montering kräver maskinen en golvyta om 61 cm x 244 cm. Roddmaskinen kan delas i två delar för förvaring, så att den kan förvaras upprätt. Roddmaskinen är även försedd med hjul som gör den lättare att flytta.

De ergonomiskt utformade handtagen och den mjuka, genuina roddkänslan gör maskinen bekväm att använda. De omfattande möjligheterna till motståndsreglering och den informativa monitorn gör det lättare att justera maskinen så att den passar motionären.

Roddmaskinen Concept2 har en omfattande garanti på två år.

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.