FitNord Aqua Island Badflotte 4 x 2 m

9990 kr

I webblager, skickas inom 1-3 arbetsdagar

TILLGÄNGLIGHET I BUTIK

Stockholm, Spånga

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Den gigantiska 4 meter långa uppblåsbara FitNord Aqua Island badflotten är perfekt för dig som vill njuta av varma sommardagar med hela familjen eller en grupp vänner!

På Aqua Island badflotten kan du kyla fötterna i vattnet, simma, fiska eller sola. Du kan även packa din lunch och ta med en liten kylpåse på den stora badflotten. FitNord Aqua Island flytande badflott är designad för livsnjutare, solälskare och aktiva simmare. Den upplåsbara flotten passar också bra som kastplattform bakom båten för fiskare - kan sommaren på vattnet även bli bättre!

FitNord Aqua Island badflotte är mycket kompakt när den är tom, vilket gör att den är också väldigt lätt att transportera. Det tar bara en stund att pumpa flotten som är 4 m lång, 2 m bred och 20 cm tjock. FitNord Aqua Island badflotte är perfekt för även en större grupp!
 

Mångsidig badflotte

FitNord Aqua Island badflotten är lämplig för både inomhus och utomhusanvändning. Inomhus kan flotten ersätta en studsmatta eller en gympaplattform, och fungerar även som sovmadrass om det behövs. Aqua Island badflotten har en mycket effektiv stötdämpning, vilket gör att den är en optimal plattform särskilt på vattnet. Aqua Island kan dessutom används som en hoppplattform på vattnet. När du använder eller pumpar Aqua Island utomhus, se till att det inte finns några vassa pinnar eller stenar på marken för att förhindra skador på materialet. Små stenar eller hundklor bryter inte ytan, men märken kan kvarstå på EVA-beläggningen.
 

Hållbart material och snabb ibruktagning

Aqua Island badflotten är tillverkad av kraftigt och hållbart dropstitch-material. Dropstitch-tekniken möjliggör bättre hållbarhet och betydligt stabilare konstruktion än andra uppblåsbrara material. Flottans flexibilitet kan dessutom justeras till önskad nivå genom att minska eller öka lufttrycket – med en hög tryck kan man inte se någon skillnad från en helt solid flotte.

Badflotten har flera fästringar, som ett ankare kan bindas till med ett rep. Detta gör att flotten kan placeras även på djupt vatten eller som en förlängning av bryggan. Aqua Island badflotten fungerar då även som en flyttbar brygga på stugan, som är lätt att rulla ihop och förvara när vinter kommer.

Det tar endast några minuter att ta i bruk och packa ihop badflotten. När flotten är tömd och ihoprullad tar den otroligt lite plats. Kom ihåg att alltid torka av eventuell smuts innan du förvarar badflotten och låta badflotten torka innan du rullar ihop den.

Produktspecifikation


Specifikationer

  • Material: Dropstitch-PVC, slittåligt och robust material
  • Mått fylld: 400 x 200 x 20 cm
  • Maximal lastkapacitet: ca 800 kg
  • Smidig ventil och kraftig pump med tömningsmöjlighet
  • 4 transporthandtag
  • Double Action pump, bärväska och repair kit medföljer i förpackningen
  • Garanti vid hemmabruk: 1 år
 

Beställ den populära FitNord Aqua Island badflotten nu från Sportproffsen!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: