FitNord Aqua Pro 330 SUP-brädsats, Svart

4540 kr 6490 kr
RABATT 30 % t.o.m 2022/5/23
FitNord Aqua Pro 330 är en uppblåsbar SUP-bräda i dropstitch-material med hög lastkapacitet – en SUP-bräda du kommer få många roliga timmar på vattnet med i sommar!
 
Startpaketet FitNord Aqua Pro 300 SUP-brädsats innehåller allt du behöver för att komma igång: SUP-bräda, paddel, fenor, pump och fångrem att fästa på ankeln för säkerhet. Allt ryms i den medföljande väskan och SUP-brädan är uppblåst och färdig för användning på under en kvart.

Aqua 330-modellen är stabil och är 330 cm lång, 80 cm bred och 15 cm tjock. Modellen är en all round SUP som är rundad vilket gör den enkel att använda och idealisk för nybörjaren. Den rekommenderade max-vikten är 135 kg (inklusive packning 160 kg). Basen är tillverkad i dubbelt Drop Stitch-material vilket gör brädan extremt robust och hållbar. De rundade hörnen på brädan gör den enkel att hantera även för nybörjaren.

Startpaketet med allt du behöver för att komma igång

I startpaketet ingår en kraftfull pump som fyller brädan på cirka 10 minuter. Hur mycket brädan behöver fyllas kan också variera utifrån användarvikt: För en lättare persom räcker det att pumpa upp brädan till 13-18 PSI, medan en tyngre paddlare kan behöva öka trycket till 20 PSI. Notera att manometern initialt visar noll under ganska lång tid, även när SUP-brädan börjar kännas kompakt – trycket börjar stiga först när pumpen får motstånd. Den medföljande paddeln är hopfällbar och justerbar på längden. Paddeln är även fylld med skum för att förhindra att vatten tränger in.

Hållbart dropstitch-material

Aqua 330 är tillverkad med dropstitch-teknik som används i högkvalitativa luftfyllda SUP boards, motoriserade uppblåsbara båtar och kajaker när produkten kräver speciell styvhet. Dropstitch-material tål mycket högre tryck än andra uppblåsbara material. Korrekt uppblåst till ett tillräckligt tryck (lämpligt tryck för denna bräda är max 15 PSI), blir denna bräda lika hållbar som en fast bräda. Fördelen är att denna SUP-bräda enkelt kan tömmas på luft, rullas ihop och packas ned i en väska för smidig transport och förvaring.

Dropstitch-materialet gör alltså att du kan pumpa din bräda så att den får ett riktigt högt tryck utan att den blir som en ballong, detta beror på att det i  utrymmet för luften finns tusentals tunna nylontrådar som håller ihop kajaken och det är dessa trådar som gör att kajaken håller formen.

Startpaketet FitNord Aqua Pro 330 SUP-brädsats innehåller:

 • Uppblåsbar FitNord Aqua 330 SUP-bräda
 • Kraftfull pump med tryckmätare (fyller på ca 10 min)
 • Justerbar tredelad aluminiumpaddel
 • Fångrem (Ankelrem även kallad leash och säkerhetslina)
 • Fena för stabilitet
 • Praktisk förvaringsväska
 • Reparationssats (material för sits och ventilspännverktyg)

Välj Fitnord Aqua PRO 330 om du vill ha följande funktioner:

 1. Stabil allround SUP-bräda
 2. Hög lastkapacitet
 3. Dubbelt Drop Stitch-material för extra hållbarhet
 4. Lätt att packa ner i väska och bära med
 5. Snabb att blåsa upp (ca 10 min)
Se videon nedan för en demonstration av Aqua Pro 330

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.79487179     / 5
4,8
4.8462     / 5
4,8
4.6538     / 5
4,7
4.8846     / 5
4,9

100 % (26 / 26)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Rejäl SUP

Stabil och rejäl, jag paddlar med min hund på brädan. Superkvalitet, nöjd.

Jag rekommenderar produkten!
Anna Lundström 2021/6/29 , Eskilstuna
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Ett toppfynd från höstrabatterna!

Efter att ha tillbringat ett par somrar på vår gamla bräda var jag tvungen att provköra den här 330:an så fort den kom! Pumpningen var enkel, även om pumpmätaren var lite långsam. Efter en testkörning på hösten är jag verkligen nöjd med mitt köp. Brädan är snygg och framför allt lätt och enkel att manövrera med en liten paddel. Jämfört från den gamla brädan höll mina fötter torra! Den enda nackdelen var att fenan saknade ett clips, men kundtjänsten tog snabbt hand om det och den nya fenan var på väg innan jag hann returnera den gamla.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
pr 2021/9/16
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Bra SUP- bräda.

Jag kommer att skriva en recension efter första användning. Brädan känns mycket stabil även för en stor kille (95 kg), även om det första testet bara var med 11psi. Förmodligen är den mycket styv när hela 15psi används. Pumpen pumpar brädan "direkt" och blir som en liten uppvärmning. Jag beställde dock en ventiladapter (elektrisk pump), eftersom jag nästa sommar ska resa runt och testa min sup-bräda på olika sjöar i Lappland, så att jag inte behöver göra arbetet manuellt varje gång. Förvaringsväskan som liknar en ryggsäck är bra och det går lätt att lägga in saker i väskan. Ett bra köp!

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Jukka 2021/9/12
Visa mer...
 • Andra har även tittat på: