FitNord Boxningshandskar (syntetiskt läder)

239 kr 299 kr
RABATT 20 % t.o.m 2022/10/3
FitNords boxningshandskar är snygga handskar av hög kvalitet för mångsidig boxningsträning till ett överkomligt pris. De skyddar dina händer även under hård träning och får slagen att kännas mjuka.

FitNord boxningshandskar i syntetiskt läder har en utmärkt passform och känns bekväma i händerna. Handledsbandet ger stöd till handleden när du slår och minskar risken för skador avsevärt. Handskarna går snabbt att ta på och av tack vare den praktiska kardborreknäppningen. Den kraftiga vadderingen skyddar även knogarna och tummarna. Ytan i syntetiskt läder är oerhört slitstark och mycket lätt att rengöra efter träningen.

FitNord boxningshandskar i syntetiskt läder finns i tre olika vikter, 10 oz, 12 oz och 16 oz. Vikten påverkar mängden vaddering, så ju lägre vikt desto mindre stötdämpning ger handsken.

Välj vikt efter användningsområde:
  • 10 ounce (oz): den lättaste boxningshandsken för vuxna, som passar bra för teknikträning samt träning på boxningssäck och pads.
  • 12 ounce (oz): passar för lätt sparring och teknikträning med en träningspartner. Bra förhållande mellan vikt och mjukhet.
  • 16 ounce (oz): den tjockare vadderingen skyddar händerna väl, vilket gör dem passande för hårda slag, tyngre sparring och träning på boxningspad. De skyddar också din träningspartner.

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: