FitNord Diamond Dash Löpband

5.00000000     / 5
5,0
100 % Rekommenderar
54999 kr
FitNord Diamond Dash är det bästa löpbandet på marknaden! Bandet har en växelströmsmotor med en kontinuerlig effekt på 4,5 hästkrafter, en ram på över 200kg och den exceptionella maxhastigheten på 25 km/h. FitNord Diamond Dash är ett utmärkt val för extra krävande användning på kollektiva och kommersiella gym.

Det automatiska smörjningssystemet på Diamond Dash gör att felaktigt smorda band är ett minne blott! Smörjningssystemet garanterar att bandet alltid är i perfekt skick för träning. Denna funktion är skapad till gym där maskinerna används av ett strot antal motionärer, då det inte finns möjlighet att kontrollera smörjningen separat efter varje användning. Dessa egenskaper gör Diamond Dash till ett i princip underhållsfritt och mycket hållbart löpband!

Löpträningen på FitNord Diamond Dash är stabil och trygg för användare av olika storlekar och kroppsbyggnader. Löpbandets special stötdämpning garanterar en bekväm löpkänsla både för lättare och tyngre löpare. Diamond Dash är en mycket trygg maskin med en stora löpytan på 58 x 166 cm, den stora ytan minskar risken att av misstag kliva utanför bandet. Därigenom är löpbandet även rekommenderat för rehabiliteringsbruk. Löpbandets ram är extra kraftfullt och stabilt för att tryggt bära en användarvikt på upp till 180 kilo.

Skärmpanelen på Diamond Dash är utformad för professionell och kollektiv användning. Siffrorna på skärmpanelen är tydliga och tryckknapparna är mycket enkla att använda. Det finns totalt nio snabbknappar för justering av både hastighet och lutning, vilket gör träningen behagligare och effektivare. Från skärmen ser du all väsentlig information om träningen: tid, distans, hastighet, lutning, kaloriförbrukning och aktuellt program. Löpbandet Diamond Dash har den längsta garantin på marknaden: 36 månader vid hemmabruk och 24 månader på kommersiella gym.

FitNord Diamond Dash är ett fantastiskt löpband för professionell användning tack vare de enkla funktionerna och hållbara komponenterna!

Ta gymmet och din träning till nästa nivå, beställ FitNord Diamond Dash!

 

Specifikationer

- Skärmpanel: LED-panel
- Reglage: tryckknappar på skärmpanelen, kortkommandon (9 st för både hastighet och lutning) på skärmpanelen och handtagen
- Användarspråk: Engelska
På skärmen ser du enkelt bland annat distans, tid, puls, lutning, hastighet, kaloriförbrukning och pågående program.
- Specialdämpning
- Automatiskt smörjningssystem
- USB- och SD-kortläsare
- Audioutgång
 
- Träningsprogram totalt: 22
- Färdiga program: 18
- Egna program: 3
- Manuellt program
- Bodyfat
 
- Växelströmsmotor med kontinuerlig effekt på 4,5 hk och momentan effekt på 7 hk
- Hastighetsintervall 1 - 25 km/h
- Lutningsintervall: 0 - 15 % (15 nivåer)
- Bandets löpyta: 58 x 166 cm
- Max. användarvikt: 180 kg
- Vikt: 230 kg
- Bottenplattans material: MDF
- Redskapets mått: 232 cm * 103 cm * 175 cm (L * B * H)
- Förpackningsmått: 269,4 cm * 114,8 cm * 75 cm (L * B* H), 320 kg
 
Ergonomi
- Pulsmottagare: analog 5 kHz
- Handpulssensor: Ja
 
Garanti
Hemmabruk 36 månader
Kollektiv användning/företag 24 månader
Professionell användning 24 månader
 
Garantin börjar från inköpsdatumet.
 • Produktkommentarer:

Sammandrag

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Hyvä ostos

Vähän vaati lihasvoimaa ja neljä äijää saada härveli sisälle taloon, mutta onhan joka lantin arvoinen kapistus. Helppo oli kasata, koska vain pari osaa piti kiinnittää. Raskas, mutta valmis paletti. Iso kuin mikä näin kotikäytössä, mutta onhan hyvä juosta ja kävellä. Ja ajan oloon on tyhjiä huoneita jäänyt - miksipä ei siis oma pieni kuntosali olisi paikallaan? Uskallan suositella tätä. Hyvää matto tulee käytettyä näemmä joka päivä. Toimii istumatyöläisen taukojumppana

Översätt

Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Kirsi-Marja 2020/8/20