FitNord Diamond Kabelroddmaskin med viktmagasin

0         / 5
Skriv den första recensionen.
19900 kr

Eller Klarna-avbetalning från 829,17 kr/månad

I lager, leverans inom 2-5 arbetsdagar

FitNord Diamond Kabelroddmaskin med viktmagasin är en väldigt robust maskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Kabelroddmaskin är särskilt lämplig för kommersiella gym, men passar även för företag och kollektiv användning.
 
Diamond Kabelroddmaskin har ett viktmagasin på 100 kilo, men om du behöver ett större viktmagasin, så kontakta bara vår kundtjänst så ordnar vi det.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig kalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera sig på träningspasset och till exempel fokusera på andningen istället för att räkna repetitionerna. Designen på Diamond-seriens träningsredskap är tidlös, så ett gym möblerat med produkterna i Diamond-serien kommer att vara trivsamt och funktionsdugligt i många år! Den gråsvarta färgen passar ihop med alla inredningsstilar.
 
I linje med Diamond-seriens värderingar beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blickar och tål användning.

Motståndet kan enkelt justeras utan att du behöver resa dig från apparaten. På så vis blir träningen smidigare och säkrare.

Specifikationer

- Viktmagasin 100 kg (vänligen kontakta vår kundtjänst om du behöver ett större viktmagasin)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart
- Mått på produkten: 1573 mm x 1147 mm  x 1653 mm

Garanti

- Ram 5 år
- Block/kablar/slitdelar 6 mån

Köp genast den förstklassiga FitNord Diamond Kabelroddmaskinen till ett förmånligt pris från Sportproffsen!

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.