*KÄÄNNÖS TARKISTAMATTA*FitNord Diamond Latsdragmaskin med viktmagasin

0         / 5
Skriv den första recensionen.
19900 kr

Eller Klarna-avbetalning från 829,17 kr/månad

I lager, leverans inom 2-5 arbetsdagar

FitNord Diamond Latsdragmaskin med viktmagasin är en väldigt robust överkroppsmaskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Latsdragmaskin är särskilt lämplig för kommersionella gymmen, men också för kollektiven och företagen.
 
Diamond Latsdragmaskin innehåller en viktmagasin på 100 kilo, men ifall ni behöver en större viktmagasin, vänligen kontakta våra försäljare, så kan vi ordna den.


Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig repkalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera på träningspasset och fokusera till exempel på andning när man inte själv behöver hålla koll på repetitioner. Bearbetning av Diamond-serien och strömlinjeformad design av träningsredskap är klassisk, och sålunda förblir ett gym möblerat med produkterna i Diamond-serien trivsamt och funktionellt i många år! Svartgrå färg passar ihop med alla inredningsstilar.
 
I linje med Diamond-seriens värden beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blick och tål användning. Motståndet kan enkelt justeras utan att man behöver resa sig från apparaten.
 
Tekniska detaljer:
- Viktmagasin 100 kg (ifall ni behöver en större viktmagasin, vänligen kontakta våra försäljare)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart
- Mått på produkten: 1573*1147*1653mm
- Garanti: Ramen 5 år
- Block/kablar/slitande delar 6 mån
 

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.