FitNord Seal One Turkos (Singel)

0     / 5
Skriv den första recensionen.
5590 kr 7999 kr
RABATT 30 % t.o.m 2021/10/25

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

Ge dig ut på riktigt fina långfärdsturer på sjöar och i lugnare havsvatten! Den uppblåsbara FitNord Seal One är en singelkajak i solid konstruktion, mycket slitstarkt material och extrem bärförmåga. Kort sagt en kajak som garanterar att stå pall för många äventyrliga kajakfärder!
 
FitNord har designat Seal kajakerna med långfärdspaddling i åtanke. Inuti Seal One hittar du därför gott om plats för att få med dig den utrustning du behöver för att ge dig ut på längre kajakturer till sjöss.

Slitstark och stadig kajak

Den uppblåsbara kajaken har ett starkt och hållbart PVC-material som bas. Det starka gummimaterialet skyddar från eventuella skador på ytan och kajakens botten är gjort av det exceptionellt slitstarka Dropstitch-materialet, vilket bidrar till att kajaken rör sig stadigt på vattnet och gör det enkelt att styra.

Snabbt startklar för paddling

Kajaken FitNord Seal One är snabb och enkel att fylla med luft med hjälp av den nya och effektiva Double Action-pumpen. Luften pumpas in i kajaken både vid tryck och drag, vilket gör att kajaken fylls effektivt och blir startklar snabbt: Att fylla kajaken beräknas att ta mellan 10 till 20 minuter, beroende på kraft och hastighet applicerad.

På land är kajaken lätt att bära tack vare de slitstarka bärremmarna och den tillhörande bärväskan. Det finns praktiska elastiska band i båda ändar av kajaken, där du enkelt kan fästa ytterligare utrustning.

Bekväm och enkel kajaktur

Vid kajakens utsida sitter även två metallringar, som fäste för övriga tillbehör. Kajaken har ett robust säte som kan avlägsnas och fästas efter användares behov, med hjälp av metallringarna. Botten på kajaken har ett justerbart fotstöd, så att du kan säkerställa rätt position efter dina förutsättningar och behov.
 
På undersidan av FitNord Seal One fästes fenan som ökar kajakens riktningsstabilitet. Fenan kan enkelt avlägsnas vid paddling över grunda vatten och färd över ojämnt underlag under vattenytan. Med hjälp av bärhandtagen på kajakens sidor kan du smidigt lyfta kajaken över hinder i vattnet eller tillbaka upp på stranden efter användning.

Produktinformation

 • Färg: Turkos, vit text
 • Kajakens storlek (LxB): 300 x 90 cm
 • Kajakens vikt: 14 kg
 • Maximal användarvikt (inkl. utrustning):  170 kg
 • Fyllningstryck: 14–15 PSI
 • Förpackningens mått: 105 x 45 x 20 cm
Garanti
12 månader vid privat bruk
 
 • Sammanhängande produkter
 • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.