FitNord Seal Two Kajak Turkos (K2)

12999 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Ge dig ut på paddeläventyr tillsammans med en vän i en uppblåsbar kajak! FitNord Seal Two är tillverkad av slitstarkt och lättskött PVC-material. Kajakens botten är av ett material som heter dropstitch. Detta material gör att kajaken håller formen trots att du pumpar den riktigt hård. Levereras komplett med bland annat två paddlar och fotpump. 


FitNord Seal Two är en komplett utflyktskajak som lämpar sig väl för lite lugnare vatten. Du kommer garanterat ges möjlighet att se det fantastiska djurlivet från en annan vinkel då kajaken rör sig nästintill ljudlöst i vattnet. Även om tvåmannakajaken är avsedd för att paddla två personer går det väldigt bra att paddla ensam också.

Paddling med enkel transport över hinder

Att paddla kajak är ett avkopplande och roligt tidsfördriv som fler borde testa. Att bära en tung pjäs mellan sjöar är däremot något färre önskar vara med om, och det är därför det är så praktiskt med en uppblåsbar kajak: Med en sådan slipper du släp, kärror och onaturliga lyft över huvudet. Ta bara ur luften, vik ihop, omgruppera och pumpa upp. Så enkelt är det faktiskt! Självklart  är det även en möjlighet att bära kajaken över diverse hinder med hjälp av de praktiska och starka bärhandtagen.       

Kajak i slitstarkt material

Kajaken FitNord Seal One är tillverkad av slitstarkt PVC-material som ger bra skydd mot grynnor och klippkanter. Materialet är betydligt mer stryktåligt än gummit i enklare kajaker, som ibland kan påminna mer om uppblåsbara badmadrasser. PVC är även enkelt att rengöra och torka inför förvaring. Detta är en stor fördel eftersom fuktigt material kan medföra mögelangrepp, vilket är vanligt problem för andra tygbeklädda kajaker.

Dropstitch-materialet i kajaken gör att du kan pumpa kajakens botten så att den får ett riktigt högt tryck utan att den blir som en ballong. Den håller sig istället riktigt hård. I utrymmet för luften finns tusentals tunna nylontrådar som håller ihop kajaken och det är dessa trådar som gör att kajaken håller formen.

Bekväma säten och smarta förvaringslösningar

Seal Two har praktiska bungeesträngar i båda ändar som gör att du enkelt kan fästa din campingutrustning på kajakens däck. Dessutom finns det D-ringar av metall på sidan av kajaken för ytterligare tillbehör. Seal Two-kajaken har även robusta säten som kan avlägsnas och fästas på D-ringar i metall på ett ögonblick. Kajakens botten har också ett justerbart fotstöd, så användaren kommer att hitta en lämplig position efter egna förutsättningar.

 

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.75000000     / 5
4,8
5.0000     / 5
5,0
4.5000     / 5
4,5
4.7500     / 5
4,8

100 % (4 / 4)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Lätt och snabbt att fylla på, lätt att kliva på och av eftersom kajaken är så stabil. Den rör sig smidigt även med två passagerare. En härligt avslappnad utomhusupplevelse!

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Tyytyväinen aloittelija 2021/9/13
 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 5,0
 • 4,0
 • 4,0

Luftfylld duo

Går bra, stabil, bra säten. Redo att snabbt gå iväg. Lätt att transportera. Det enda är att paddlarna skulle kunna vara ännu längre. När du paddlar droppar vatten på benen och kajaken, så vi har paddlat i en indianstil, en på ena sidan och den andra på den andra, för att hålla oss torrare. Det finns också tillräckligt med utrymme till saker i kajaken.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Hanna 2021/9/10
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Den här kajaken är väl värd priset. Mycket bra för paddling på havet. Robust och lätt att paddla.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Marja 2021/9/10
Visa mer...
 • Andra har även tittat på: