FitNord Ultimate Pro Massage Gun massagepistol

3990 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Ultimate Pro Massagepistol hjälper dina muskler att slappna av, löser upp muskelknutor och påskyndar din återhämtning efter träningen. Ta hand om din kropp och öka ditt välmående med hjälp av dem 8 olika massagehuvudena och djupa vibrationsvågor. Ulimate Pro är dessutom tystgående så att du kan använda den vart och när du vill utan att störa din omgivning!

FitNord Ultimate Pro Massagepistol är ett utmärkt hjälpredskap som tar bort muskelvärk och mjukar upp muskler för att ge din kropp den återhämtning den behöver. Stela muskler kan orsaka smärta i exempelvis axlar och rygg, och muskelunderhåll är en mycket viktig aspekt av träning som ofta förbises. Vid behandling av muskelspänningar är det inte längre nödvändigt att gå till en professionell mottagning om massageutrustningen finns redo hemma!

Vridbart massagehuvud och generös drifttid

Massagepistolens vridbara massagehuvud hjälper dig att hitta ett ergonomiskt läge när du masserar. Det lätta och kompakta massagehuvudet skickar snabba vibrationsvågor djupt in i muskeln och mjukar på så vis upp vid stelhet. FitNord Ultimate Pro Massagepistol är också ett utmärkt verktyg för att värma upp och påskynda återhämtningen efter ett träningspass. Med 8 olika massagehuvuden för massage av olika muskel-, led- och senområden samt muskelknutor kommer du att få maximal effekt genom hela kroppen. Du kan även välja mellan olika vibrationsnivåer efter önskad intensitet.

Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger massagepistolen 3-5 timmars användningstid vid full uppladdning. FitNord Ultimate Pro Massagepistol är dessutom väldigt tystgående och kan utan besvär användas till exempel i ett omklädningsrum eller när du tittar på TV.
 

Produktinformation

 • 8 olika massagehuvuden
 • Justerbar i 3 olika lägen
 • Slaglängd: 16 mm
 • Driftstid: 3-5 h efter fulladdning, beroende på användning
 • Laddningstid: ca 1 h
 • Löstagbart och uppladdningsbart litiumjonbatteri (24V, 2600 mAh)
 • Nominell spänning: 100-240 V
 • Nominell frekvens: 50-60 Hz
 • Vikt: 1,5 kg
 • Bärväska och laddare medföljer i förpackningen
Garanti: 1 års garanti för massagepistolen och 6 månaders garanti för batteriet gäller vid hemmabruk

Enheten rekommenderas inte för användning på ömtåliga områden som ansiktet eller baksidan av handflatan. Enheten rekommenderas inte för användning av barn, gravida kvinnor eller personer som använder pacemaker. Om du är osäker på att använda enheten, kontakta din läkare. Sluta använda enheten omedelbart om du märker några negativa effekter som illamående.

Beställ den förstklassiga FitNord Ultimate Pro Massagepistolen från Sportproffsen.se! 

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

 • Andra har även tittat på: