Flow Fitness Perform W7i Roddmaskin med vattenmotstånd

0         / 5
Skriv den första recensionen.
9990 kr 11490 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Är du en ivrig roddentusiast, men saknar sjöutsikt och en båt? Vi vill presentera för dig roddmaskinernas toppskikt: Flow Fitness Perform W7i roddmaskin med vattenmotstånd! 

Rodd är en sport där du använder nästan hela kroppen. Den stärker upp din muskulatur, ökar din uthållighet och förbättrar din kondition. På Flow Fitness Perform W7i Roddmaskin kan du ange dina träningsmål såsom roddsträcka, träningstid osv manuellt på skärmen. Dessutom kan du mäta din uthållighet med ett återhämtningsprogram. Ett Bluetooth-bröstband ansluts direkt till din roddmaskin för noggrann pulsmätning. Inga appar behövs för detta, men pulsbandet säljs separat och ingår inte i roddmaskinen. Här finns ett pulsband som passar: https://www.sportproffsen.se/fitnord-3-in-1-pulsband-bluetooth-ant+--53-khz?preview=1

Få ut det mesta av din roddträning

Med Flow Fitness Perform W7i Roddmaskin kan du även få ut det mesta möjliga av olika applikationer. Med hjälp av Bluetooth kan du para ihop roddmaskinen med din smartphone och surfplatta. Den mobila enheten blir en konsol och du har frihet att använda applikationer som Kinomapp och iConsole +.

Kom igång direkt!

Flow Fitness Perform W7i får plats i ett litet utrymme, eftersom den också kan installeras i vertikalt läge. Motståndsnivåerna anges på vattentanken så att du enkelt kan hitta rätt motståndsnivå för dina behov. Flow Fitness Perform W7i levereras färdigmonterad – det är bara att packa upp roddmaskinen och börja träna direkt! Ramen på Flow Fitness Perform W7i är tillverkad av högkvalitetiva och lätta material som aliminius och rostfritt stål, vilket gör roddmaskinen stabil och rostfri. 

Produktinformation

  • Högkvalitativa material
  • Naturligt motstånd
  • Applikationerna Kinomapp och iConsole +
  • Anslutning via Bluetooth
  • Maximal användarvikt 160 kg
Utmana dig själv på roddtagen och stärk upp dig med bättre kondition. Beställ Flow Fitness W7 nu från Sportproffsen!
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.