Flow Fitness Turner DHT750 Motionscykel

0         / 5
Skriv den första recensionen.
4490 kr 5990 kr
RABATT 25 % t.o.m 2021/09/27

I lager, leverans inom 4-8 arbetsdagar

Flow Fitness Turner DHT750 motionscykel är ett utmärkt träningsredskap för hemmet när du inte kan eller vill ta dig till gymmet. Flow Fitness Turner DHT750 motionscykel är passar alla åldrar och träningsnivåer.

Cykling har många hälsofördelar. Exempelvis stärker cyklingen hjärtat och olika cirkulationsorgan i kroppen, medan att fettförbränningen ökar. Träning med motionscykeln Flow Fitness Turner DHT750 passar även dig med känsliga leder då motionscykel är väldigt skonsamt för knäna. Dessutom tar en motionscykel väldigt lite plats i hemmet och kan enkelt ställas undan när den inte används.

Anpassad körställning efter din kropp
Kontrollpanelens tangenter på Flow Fitness Turner DHT750 är stora för att förenkla användningen.
För att få en bekväm körställning kan du justera styrets lutningsvinkel, samt höjd och avstånd för sadeln.
Pulsen följs via handtagen med hjälp av sensorer eller ett pulsbälte som går att köpa som tillbehör. Flow Fitness Turner DHT750 har en maximal användarvikt på 120 kg.

Intensiv cykling och rehabilitering
Ramen är lågt placerad på Flow Fitness Turner DHT750 och tillverkad av högkvalitativt stål för att klara intensiv användning av hjulet. Motionscykeln har en av de lägsta i ramarna på marknaden vilket gör den idealisk för rehabilitering, till exempel efter knä- eller höftledsoperationer. 

Hjulet är programmerat för tre pulszoner och programmen anpassas utefter målpulszon då cykelns dator justerar motståndet automatiskt enligt målet. För detta behöver du en pulsmätare som säljs separat. De 21 programmen erbjuder en utmaning för alla idrottare.  

Garanti
Flow Fitness Turner DHT750 har 10 års garanti.

Flow Fitness Turner DHT750 motionscykel erbjuder träning för hälsa och rehab i hemmet. Skaffa din träningsmaskin  från oss på Sportproffsen.se!

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.