Pilatesrulle, lång EVA-premium 15 x 90 cm (Foam Roller), FitNord

0         / 5
Skriv den första recensionen.
399 kr

Eller Klarna-avbetalning från 16,62 kr/månad

I lager, leverans inom 2-5 arbetsdagar

FitNord EVA-premium 15 x 90 cm är en bekväm, medelhård rulle som inte blir platt eller känns för hård. EVA är ett material som är bekvämare, mer elastiskt och av bättre kvalitet än EPE-skumgummi som ofta används i rullarna. EVA blir inte platt ens vid hård användning och ytan är halkfri. På ytan finns dessutom ett räfflat mönster som masserar huden varsamt och ger ett bättre grepp, vilket gör rullningen mer effektiv.

Pilatesrullen används förutom för pilatesträning även som hjälpmedel vid rehabilitering av rygg samt för massage och sträckning hemma. Olika pilates- och massagerullar är numera mycket populära och finns i allt fler hem. Den långa rullen kan även används på längden under ryggen och som hjälpmedel i många kroppskontrollrörelser.

– Diameter: 15 cm
– Längd: 90 cm
Fördelen med den långa pilates-/massagerullen är även bekymmerslösheten – du behöver inte oroa dig för att ramla av rullen och den är tillräckligt bred för alla slags rörelser. Rullen på 90 cm är ett bra val då utrymmet inte utgör något hinder och du inte behöver en kompakt pilatesrulle i resestorlek. Rullen finns även i en kortare version på 60 cm.
 

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.