Tunturi Core Trainer CT80 Rygg- och magbänk

0         / 5
Skriv den första recensionen.
4199 kr
Tunturi Core Bench CT80 är ett stadigt och mångsidigt redskap för träning av bålen. Det kompakta redskapet är en ryggbänk, magbänk och romersk bänk i ett.

Med Core Bench-bänken kan du utföra förutom olika mag- och ryggmuskelövningar även till exempel rygg- och höftsträckningar. Du sparar utrymme och pengar när du istället för flera bänkar köper ett redskap som erbjuder mångsidig bålträning. Dessutom är bänken hopfällbar, så den passar särskilt väl för alla hemmamotionärer.

Med Core Bench CT80 kan du träna alla musklerna i bålen, det vill säga magmuskler och magens sidomuskler, skinkor och bakre lårmuskler samt musklerna i rygg och midja. Dessa muskelgrupper behövs för nästan alla idrottsprestationer, bl.a. benböj och tyngdlyftning.  Dessutom ökar de den dagliga prestationsförmågan, förbättrar hållningen och kan till och med förebygga ryggsmärta.

Höjden och läget på Core Bench-redskapets magbänk och höftstöd kan justeras enligt användarens längd och varje övning. Redskapet har dessutom justerbara fotstöd som underlättar en ergonomisk och stadig träning.

Beställ nu den stadiga och enkelt justerbara Core Bench CT80 mag-/ryggbänken från Kuntakauppa och träna dig till en bål av stål!
 
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.