SportVida Magbänk med motståndsgummiband

899 kr
SportVida Magbänk med motståndsgummiband är ett mångsidigt och mycket enkelt verktyg för att träna mag-, rygg- och armmusklerna hemma eller på gymmet!

SportVidas magbänk utökar rörelsebanan vid situps och gör därmed övningen betydligt mer effektivt. Med magbänken aktiverar du framför allt magmusklerna, men du kan också göra olika variationer av de välkända situpsen och träna armmusklerna med motståndsgummiband. SportVidas magbänk kan enkelt ställas in i olika vinklar för effektiv och mångsidig träning med motståndsgummiband och skivstång. Förutom magövningar kan du också göra övningar för att stärka ryggmusklerna.

Den robusta stålramen, de enkla vinkeljusteringarna och den snygga finishen garanterar lång och säker användning med en maximal belastning på 110 kg. Höjden kan justeras från 50 till 65 cm, vilket ökar träningens intensitet. Den robusta och breda ryggen är fodrad med syntetiskt läder av hög kvalitet. Den kompakta designen tar inte mycket plats eftersom den kan fällas ihop efter träningen.

Teknisk information:

mått: 134 x 60 x 74 cm
ryggens mått: 104 x 30 cm
Maximal belastning: 110 kg

Beställ en SportVida Magbänk av hög kvalitet med motståndsgummiband från Sportproffsen nu och träna dina muskler!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: