Tävla om en Single Speed elcykel!

Tävla om en Single Speed elcykel!
Tävla om en Single Speed elcykel!

Ta chansen att vinna en FitNord Agile + Single Speed elcykel!

Elcykeln är sommarens hetaste fordon. Nu har du möjlighet att vinna en Single Speed elcykel med hjälpmotor som tar dig upp till 100 km på en enda laddning! 

En Single Speed elcykel avlastar tramptagen när du behöver och ser till att du njuter även när du cyklar längre distanser. På bara en enda laddning kan du färdas hela 100 km, vilket räcker gott och väl för spänstiga dagsturer i semestersverige.

Enkel elcykling med Single Speed

Den enkla konstruktionen i en Single Speed gör den till en elcykel som är väldigt enkel att underhålla och dessutom väger väldigt lite i jämförelse. Den lätta vikten på FitNord Agile, FitNord Agile+, Fitnord Flow och FitNord Flow+ påverkar upplevelsen positivt dels för att räckvidden förlängs, dels för att du utan problem kan bära din elcykel över hinder på utflykten eller lyfta in den för laddning och förvaring.

Tävla med din favoritutflykt

Sommarsverige är fantastiskt och som aldrig förr har fjolårets ”hemester” fått oss att inventera våra närområden som nu. Vi vill veta vilka guldkorn du samlat på dig i form av utflyktsmål!

Mellan 15 juli – 31 augusti 2021 har du möjlighet att tävla om en FitNord Agile+ Single Speed elcykel, värde 22499kr. Allt du behöver göra är att gilla @Sportproffsen.se på Instagram, tagga kompisar du vill cykla med och tipsa oss om vilket utflyktsmål du helst skulle ta en omväg till med en elcykel. Vinnaren meddelas senast 10 september 2021 via instagram direktmeddelande.

Så här tävlar du: 

  1. Följ Sportproffsen.se på Instagram
  2. Tagga kompisar i ett inlägg om single speed-tävlingen
  3. Ge oss ditt bästa svenska utflyktsmål i kommentarerna

Tävla på instagram

Obs! För att kunna tävla måste du vara 18 år och bosatt i Sverige. Läs mer i Sportproffsens tävlingsvillkor.

 

FitNord Flow 200

Tävla om den här snyggingen! Läs mer om den lätta och underhållsfria elcykeln FitNord Agile+ 
 

Inspireras av utflyktsmål med elcykel

Vill du inspireras av våra favoritplatser, välkommen in att ta en titt på våra 7 platser att besöka i Sverige med elcykel!