Tunturi R80W Endurance Roddmaskin med vattenmotstånd

0         / 5
Skriv den första recensionen.
9490 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Tunturi R80W Endurance är ett utmärkt val för den aktiva fitnessentusiasten. Roddmaskinen lämpar sig både för hemmaträning och kommersiellt bruk.

Roddmaskinen Tunturi R80W Endurance drivs med ett vattenmotstånd, vilket ger en mycket följsam och realistisk roddkänsla. Motståndet i träningsmaskinen justeras av vattenmängden. Ju mer vatten det finns i tanken, desto tyngre blir motståndet.

Tunturi R80W roddmaskin har en robust och stabil konstruktion som tål intensiva träningspass. På den lättanvända LCD-skärmen visas all information som är relevant för ditt träningspass; träningstid, tid per 500 m, kaloriförbrukning och distans. Under maskinen sitter transporthjul för att underlätta transport och förvaring. Motionsmaskinen går även utmärkt att fälla ihop för vertikal förvaring.

Få inspiration från videon nedan!

Passa genast på att beställa Tunturi R80W Endurance roddmaskin med vattenmotstånd från Sportproffsen, för att få njuta av en äkta roddkänsla!

Produktinformation

Språk: Engelska
Displayens storlek: 80 x 50 mm
Roddmaskinens storlek (LxWxH): 228 x 56 x 66 cm
Roddmaskinens vikt: 42 kg
Maximal användarvikt: 135 kg
Storlek på förpackningarna (L x W x H): 

  • 115 x 62 x 70 cm / 47 kg
  • 138 x 9 x 18 cm / 6 kg


Garanti vid privatbruk
Ram = livstidsgaranti
Övriga delar = 3 år*
*Observera att slitdelar såsom remmar måste underhållas regelbundet. Annars kommer garantin att upphöra. Se instruktioner i bruksanvisningen för underhåll av redskapet.


Garanti vid kommersiell användning
Ramen och övriga delar = 2 år*
*Observera att slitdelar såsom remmar måste underhållas regelbunet. Annars kommer garantin att upphöra. Se instruktioner i bruksanvisningen för underhåll av redskapet.

  • Sammanhängande produkter
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.