Vi söker efter Produktspecialister med mekaniska skills!

Vi söker någon som är grym på att ge mekanisk/teknisk service till våra kunder!

Sportproffsen Sverige AB grundades 2020 och är en del av den nordiska Kuntokauppa.fi-koncernen med fokus på e-handel. Moderbolaget Jymir Oy som grundades i Finland 2007 bedriver en flerkanals detaljhandel för sport- och träningsredskap. Koncernen befinner sig i en stark tillväxtfas och anställer idag cirka 100 personer. Visionen är att växa till branschens ledande företag i Norden utifrån kund- och medarbetarupplevelse samt lönsam tillväxt. Grunden i vår affärsverksamhet är stark e-handelsexpertis, specialistkompetens samt produktutveckling. Verksamheten präglas av en dynamisk organisationskultur som uppmuntrar till hög arbetsprestationsnivå och kontinuerlig utveckling, samt missionen - ”välmående människor”. Vårt kontor ligger i Alvik, Stockholm.


Som Produktspecialist på Sportproffsen arbetar du med kundservice och hjälper våra kunder att finna de rätta produkterna. I rollen ingår även mekaniska arbetsuppgifter, t.ex. felsökning på träningsmaskiner eller skapandet av online material för montering och service.
För att passa i rollen har du ett stort mekaniskt intresse och en vilja att leverera riktigt bra kundservice.  Vi ser gärna att du vill utveckla dig inom det mekaniska området och ansvara för att underhålla och reparera större träningsmaskiner och elcyklar. För att vara aktuell för rollen behöver du även ha:
 • Erfarenhet inom serviceyrken och försäljning, gärna online
 • Flytande i tal och skrift både på svenska och engelska
 • Förståelse och intresse för mekanisk service, felsökning och reparation av träningsmaskiner, cyklar eller bilar genom erfarenhet, hobby eller utbildning
 • Drivande, serviceinriktad, social och prestigelös som person
 • Ansvarstagande lagspelare
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är även meriterande om du har:
 • Intresse för träning och hälsa
 • Arbetat inom något område inom träning & hälsa, exempelvis gym
 • Färdighet och kunskap att ge service/reparera elektriska apparater.
 • Erfarenhet från underhåll och/eller reparationer av träningsmaskiner eller elektriska apparater.
Dina arbetsuppgifter:
 • Hjälpa våra kunder med produktrådgivning & leveranser över telefon, e-post och chatt
 • Hjälpa våra kunder med reparationer, montering och service av större träningsredskap över telefon, e-post och chatt
 • Hjälpa vårt mekaniska team i Finland med översättningar relaterat till produkter, serviceärenden, manualer och bruksanvisningar
 • Bidraga till att skapa online material för montering och service av större träningsredskap anpassat för olika sociala medier och andra online plattformar.
 • Samarbeta och kommunicera nära med vårt mekaniska team i Finland över telefon, e-post och chatt.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tjänst i ett snabbväxande e-handelsbolag där du har möjlighet att växa in i rollen. Vi kommer självfallet att utbilda dig till arbetsrollen.  Vi erbjuder pension och personalrabatt. I kundtjänst tror vi på smidiga serviceprocesser och nära samarbete lokalt i Sverige samt med kollegerna i Finland.
 
Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja omgående. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. I samband med rekryteringen kommer kandidater som går vidare att få genomföra en förhandsuppgift i syfte att bedöma kunskaper.

Sportproffsen är en drogfri arbetsplats och vi tillämpar drogtest som en del av vår rekryteringsprocess.

Vi vill engagera våra medarbetare att arbeta för främjandet av välmående, motion och hälsa i enlighet med branschen och företagets mission. Slutkandidaten kommer genomföra ett drogtest hos vår samarbetspartner Previa. 

Du ansöker via vår annons Ansök till tjänsten som Produktspecialist med mekanisk inriktning

Undrar du något annat? Vid frågor mejla gärna karriar@sportproffsen.se.