Abduktormaskin med viktmagasin, FitNord Diamond

19900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamond Abduktormaskin är en mycket robust maskin för professionell användning. Diamond Abduktormaskin är särskilt lämplig för kommersiell användning på gym, men även för föreningar/företag.

Diamond Abduktormaskin har ett viktmagasin på 100 kg, men om ditt gym kräver ett större magasin kan även det ordnas. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig repsräknare och timer, vilket gör att man helt kan koncentrera sig på träningspasset och fokusera mer på exempelvis andningen i och med att man inte själv behöver hålla koll på antalet repetitioner. Diamond-seriens strömlinjeformade design är tidlös och klassisk, vilket gör att ett gym med produkterna i Diamond-serien förblir trivsamt och funktionellt i många år! Den svarta och grå färgen passar till alla inredningsstilar.

I linje med Diamond-seriens värderingar har man i produktutvecklingen fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas. Du kan enkelt justera motståndet utan att kliva av maskinen, vilket är bra både för säkerheten och tempot i träningen.

Beställ din snygga träningsutrustning med viktmagasin nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!

Produktspecifikation

Teknisk information:
Viktmagasin 100 kg (om du behöver ett större viktmagasin, kontakta vår försäljningsavdelning)
Maximal användarvikt 150 kg
Färg: mörkgrå/svart
Maskinens storlek: 1 532*753*1 653 mm
Garanti:
Ramgaranti 5 år
Kabeldrag/vajrar/slitdelar 6 månader
 

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: