SUP-BRÄDOR

SUP-paddling (stand up paddling) har ökat explosionsartat i popularitet de senaste åren. SUP-paddling är en perfekt sommarhobby eftersom den i praktiken passar alla oavsett konditionen och kombinerar lätt motion med naturnära avslappning.

Allt fler skaffar sig en egen SUP-bräda för att kunna paddla när som helst! Uppblåsbara SUP-brädor är enkla att transportera i den medföljande bärryggsäcken, du behöver med andra ord inte bo nära vatten för att kunna SUP-paddla. Hårda SUP-brädor däremot passar användare som alltid paddlar på samma plats och inte har något behov av att flytta brädan.

ALL ROUND-brädorna passar, som namnet antyder, för alla situationer; de är mycket stadiga och fungerar bra i varierande väderförhållanden. ALL ROUND-brädan är oftast det bästa alternativet för ”stugpaddling” , då brädan används av flera paddlare på olika nivåer. TOURING-brädorna är något mer strömlinjeformade med spetsigare nos och är därför mer anpassade för längre turer. Om du vill ha en bräda som är något snabbare än all round-brädan, välj en bräda av touringmodell.

I vårt sortiment hittar du även SUP-brädor för två och tre personer – vad kan vara roligare än att ta med en vän på utflykt på samma bräda!
 
Sortera: