CROSSTRAINERS

CROSSTRAINERS
CROSSTRAINERS
En crosstrainer är en mångsidig träningsmaskin som upprätthåller och förbättrar kroppens muskeluthållighet och muskelstyrka samt förbränner fett. En crosstrainer kombinerar både en tryck och dragrörelser och skapar en balanserad träning.

Tips vid köp av en crosstrainer:
Vi rekommenderar dig att se till att maskinen har en stadig konstruktion, att den har ett tillräckligt lång steglängd för din anpassning och består av hållbara delar av bra kvalitet. 

För mer information om vad du ska tänka på vid köp av en crosstrainer, gå in och läs crosstrainer köpguide eller kontakta vårta kunniga produkt experter!

Skillnaden mellan en framhjulsdriven och en bakhjulsdriven crosstrainer:
  • En framhjulsdriven crosstrainer har en stadigare konstruktion.
  • En framhjulsdriven crosstrainer har en längre steglängd som liknar längdskidåkning, vilket gör att hela kroppen aktiveras bättre.
  • En bakhjulsdriven crosstrainer är i allmänhet cirka 50 cm kortare och ett bra val för mindre utrymmen. Kolla in FitNord Hiker 300F.
 
Sportproffsen har ett brett sortiment med högklassiga träningsmaskiner från branschledande tillverkare. Från oss hittar du garanterat en crosstrainer som passar dig!
 
Sortera: