CROSSTRAINERS

PRODUKTKOMMENTARER: CROSSTRAINERS

4.35460993         / 5
4,4
96 % Rekommenderar
47 recensioner i kategorin crosstrainers
 
En crosstrainer är perfekt för dig som söker en träningsmaskin som upprätthåller och förbättrar kroppens muskeluthållighet och muskelstyrka samt fettförbränning. En crosstrainer kombinerar både tryck- och dragrörelser och ger därför en skonsam och balanserad träning för såväl nybörjare som avancerade användare.

Tänk på detta vid köp av en crosstrainer:
  1. Kontrollera att crosstrainern har tillräcklig steglängd för Dina förutsättningar. Ju längre steglängd desto mer aktiverar du dina muskler, vilket betyder effektivare träning.
  2. Svänghjulets vikt. Ett tyngre svänghjul ger jämnare drift och mer behaglig drift. Dessutom kan man normalt få ett högre motstånd med tyngre svänghjul.
  3. Tekniska funktioner. Vissa crosstrainers har förinställda träningsprogram eller t.o.m. Bluetooth för anslutning till surfplatta med tränings-app.
För mer information om vad du ska tänka på vid köp av en crosstrainer, läs gärna vår crosstrainer köpguide eller kontakta våra produktexperter.
 
Några skillnader mellan en framhjulsdriven och en bakhjulsdriven crosstrainer:
  • En framhjulsdriven crosstrainer har en stadigare konstruktion.
  • En framhjulsdriven crosstrainer har en längre steglängd med rörelse som liknar längdskidåkning, vilket gör att hela kroppen aktiveras bättre.
  • En bakhjulsdriven crosstrainer är i allmänhet cirka 50 cm kortare och ett bra val för mindre utrymmen. Kolla in FitNord Hiker 300F.
Sortera: