GUMMIBAND

GUMMIBAND
GUMMIBAND

PRODUKTKOMMENTARER: GUMMIBAND

4.48000000         / 5
4,5
88 % Rekommenderar
50 recensioner i kategorin gummiband
Träning med motståndsband är mångsidigt, enkelt och effektivt! Ett motståndsband är ett förmånligt inköp till hemmet eller till kontoret och är enkel att bära med sig. Det finns flera olika slags motståndband och i vårt sortiment finns garanterat ett lämpligt band för alla.

När du rör dig så att ut gummibandet sträcks ut ökar motståndet, samtidigt som de aktiverade musklerna dras ihop. Detta hjälper dig att hitta kontakten med muskeln som tränas. Gummiband med motstånd är billiga och lätta att ta med på resan. De är väldigt lätta, tar nästan inget utrymme alls i väskan och med band i några olika motståndsnivåer kan du utföra ett effektivt helkroppspass var du än befinner dig!

Traditionella motståndsband är breda och platta. Istället för en sammansatt ring är de raka bitar som kan hållas i båda ändarna. Dessa gummiband är väl lämpade för överkroppsövningar och rehab, men kan också fungera för helkroppspass. Ena änden kan till exempel knytas vid ett dörrhandtag för enarmsrodd, eller så kan du sätta foten på den för att utföra bicepscurl. Viker du bandet två gånger blir motståndet dubbelt. I vårt breda sortiment hittar du även tjocka och tåliga powerbands, populära miniband, elastiband och gummiband med handtag.

Om ditt gummiband börjar kännas klibbigt och lätt blir skrynkligt är det dags att serva det. Tvätta gummibandet med ett milt rengöringsmedel, torka noggrant och strö sedan över talkpulver eller potatismjöl.

Bekanta dig med Sportproffsens stora urval av gummiband, kraftband, motståndsband samt olika gummiband med handtag och beställ ett redan idag!

 
Sortera: