Kontakta oss

Kontakta vår Kundservice

Kära kunder, telefonlinjen och chatten är stängda under sommaren, och vi ber er att istället mejla till oss. Välkommen med era frågor och funderingar!

OBS! Vecka 30-31 (22/7-4/8) är butiken stängd för besökare, endast upphämtning av förbeställda produkter är möjlig. 
Lördagarna 20/7, 27/7 samt 3/8 är butiken helt stängd. .

Vanliga frågor (FAQ)

Innan du tar kontakt med oss kan vi rekommendera ett besök på vår FAQ-sida som du hittar här. Vi har samlat information som förhoppningsvis snabbt kan besvara din fråga. Om du inte får svar på din fråga, hjälper vi dig gärna via följande kanaler:

Mejla kundservice

Du är välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.
Vår ambition är att svara dig inom 1–3 arbetsdagar, men på grund av ökad försäljning, semester och ökat tryck på kundservice i perioder kan svarstiden bli något längre. Vi gör vårt bästa för att besvara dina frågor så snabbt som möjligt.

Om du behöver skicka bilder eller videor till oss för reklamation, vänligen mejla ditt ordernummer och filer till: [email protected]

Ring kundservice

Du kan ringa till våra produktspecialister på telefonnummer 08-122 083 10 helgfria vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00.

Avvikande öppettider hos kundservice enligt nedan.

*** Under sommaren är telefonlinjen och chatten stängda. Du är varmt välkommen att mejla dina funderingar och frågor till oss.
 

Kontaktformulär

Skicka din fråga via vårt kontaktformulär längst ner på sidan. Vi kommer normalt att svara dig inom 1-3 arbetsdagar. På grund av ökat tryck och försäljning i perioder kan svarstiden bli något längre.
 

Kontakta vår Företagsförsäljning

Om du representerar ett företag går det bra att kontakta vår Företagsförsäljning via e-post till: [email protected]
 

Showroom & Kontor

Sportproffsen Sverige AB
Stormbyvägen 6
163 55 Spånga

Vårt showroom har öppet helgfria vardagar 10:00 – 17:00 samt lördagar 11:00 – 15:00.
Se nedan för avvikande öppettider i showroomet.

*** Vecka 30-31 (22/7-4/8) är butiken stängd för besökare, endast upphämtning av förbeställda produkter är möjlig. Lördagarna 20/7, 27/7 samt 3/8 är butiken helt stängd.

Faktureringsinformation för leverantörer

Vår e-faktureringsadress är:

Operatör / e-fakturaadress / EDI

Apix Messaging (APIXSE) / 5592741473 /

Om ni inte har möjlighet att skicka e-fakturor ber vi er att skicka fakturorna till skanningstjänsten för leverantörsfakturor.

Adressen för e-postskanning:

[email protected]

Själva fakturan ska finnas i e-postmeddelandet som PDF-bilaga. Ett mejl får bara innehålla en faktura. Om e-postmeddelandet har andra bilagor inkluderas de som bilagor till fakturan. Maximal storlek för e-postfakturor är 2 MB. Efter att e-postmeddelandet har behandlats kommer tjänsten att producera ett automatiskt bekräftelse- eller felmejl inom 15 minuter.

Adressen för pappersfakturor:

Sportproffsen Sverige AB (Apix Scanningtjänst)

Postbox 156

SE-831 88 Östersund, Sverige

Faktureringsadressen måste vara angiven både på kuvertet och på själva fakturan, för att skanningstjänsten ska kunna allokera er faktura. Observera att inget annat material än fakturor får skickas till denna adress.

Organisationsnummer: 559274-1473
VAT-nummer: SE559274147301

 

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan.