Sportproffsen

Välkommen till Sportproffsen.se!

Vi på Sportproffsen brinner för sport, rörelse och välmående i olika former. Vårt mål är att i vår webbutik erbjuda högkvalitativa produkter från noggrant utvalda leverantörer - till rätt pris.
 
Med personlig service och expertrådgivning är vår ambition att erbjuda produkter som passar för just dina behov. Alla är välkomna till Sportproffsen, oavsett om du vill komma igång med din vardagsmotion eller tränar på elitnivå. Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service i syfte att våra kunder ska känna sig trygga med att handla av oss på Sportproffsen.

Sedan 2007 har vi erbjudit ett brett sortiment av träningsmaskiner och gymredskap för hemmamiljö, gym, träningscenter och rehabilitering. Våra högklassiga produkter finns för en mängd olika aktiviteter och vi utvecklar hela tiden vårt sortiment utifrån kvalitet, efterfråga och våra kunders erfarenheter. Vår historia började i Finland där systerbutiken Kuntokauppa har varit det självklara valet för sportutövare, företag och klubbar sedan länge. Idag är vi över 100 anställda med kontor och lager i både Sverige och Finland, och har hundratusentals nöjda kunder i Norden. 

Tveka inte på att höra av dig till våra produktspecialister om du har några frågor. Du når oss via telefon, mejl eller chatt genom att klicka här.
 
Med bästa hälsningar,
 
Sportproffsen.se
 

Företagsinformation

Sportproffsen Sverige AB
Gustavslundsvägen 143, 5 vån.
167 51 Bromma
Sverige

Organisationsnummer: 559274-1473
VAT-nummer: SE559274147301

Telefon: +46 8 122 083 10 (Telefontid helgfria vardagar mellan 08:00 - 18:00)
Epost: kundservice@sportproffsen.se