Sportproffsen

Välkommen till Sportproffsen!

Sportproffsen har ett brett sortiment av produkter inom sport och fritid, idrott och motion, kroppsvård och avslappning samt lek. Vårt utbud riktar sig till dig som vill komma igång med din vardagsmotion, som redan är igång med träning och vill utvecklas – och dig som tränar på elitnivå.

På Sportproffsen brinner vi för rörelse och välmående i olika former. I utbudet hittar du såväl internationella som nationella varumärken från mer än 100 leverantörer – till rätt priser. Vi kompletterar sortimentet med egna varumärken som vi designar och utvecklar i Finland med nordiska förhållanden i åtanke.

Personlig service och expertråd ger nöjda kunder

Hos oss är personlig service och expertrådgivning bara ett samtal eller mejl bort. Vi strävar alltid efter att erbjuda dig bästa möjliga service i syfte att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med att handla hos Sportproffsen. I Spånga i nordvästra Stockholm har vi vårt showroom där du kan prova utvalda produkter, inte minst elcyklar och träningsmaskiner. Kontakta oss före ditt besök för att försäkra dig om att just den vara du vill testa finns inne.

Sportproffsen ingår i Nordic Sports Brands

Vår historia började i Finland där systerbutiken Kuntokauppa har varit ett självklart val för sportutövare, företag och klubbar sedan 2007. Idag har vår gemensamma koncern Nordic Sports Brands över 100 anställda med butiker, kontor och lager i Sverige, Norge och Finland, och vi har hundratusentals nöjda kunder i Norden. 

Sportproffsens produkter är avsedda för hemmamiljö, gym, träningscenter, företags- och föreningsgym och rehabilitering. Vi utvecklar dem hela tiden utifrån kvalitet, efterfrågan och våra kunders erfarenheter.

Hör gärna av dig till våra produktspecialister om du har frågor. Du når dem via telefon eller mejl – se kontaktinformation här.
 
Bästa hälsningar,
Sportproffsen.se

Företagsinformation

Sportproffsen Sverige AB
Stormbyvägen 6
163 55 Spånga
Sverige

Organisationsnummer: 559274-1473
VAT-nummer: SE559274147301

Telefon: +46 8 122 083 10 (Telefontid: helgfria vardagar mellan 9.00 och 17.00)
Epost: [email protected]