Sportproffsen

Välkommen till Sportproffsen.se!

Vår historia började i Finland där Kuntokauppa.fi, en välkänd online-butik inom sport och träning, har varit det självklara valet för finska sportutövare, företag och klubbar i över 10 år. Med internationella ambitioner beslutade vi oss för att etablera oss på den svenska marknaden för att kunna erbjuda vårt breda sortiment inom träningsprodukter för privatpersoner och proffs.
 
Vi erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner och gymredskap för hemmamiljö, gym, träningscenter och rehabilitering. Våra högklassiga produkter finns för en mängd olika aktiviteter och vi utvecklar hela tiden vårt sortiment utifrån kvalitet, efterfråga och våra kunders erfarenheter.
 
Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service i syfte att våra kunder ska känna sig trygga med att handla av oss på Sportproffsen.
 
För att produkten som du köpt skall passa dig och hjälpa dig uppnå Dina mål vill vi dela med oss av vår erfarenhet och hjälpa dig att göra de rätta valen. Tveka aldrig att ta kontakt med våra produktspecialister via en kanal som passar Dig bäst: telefon, mejl eller chatt. Du kommer direkt till Kontakta oss genom att klicka här.
 
Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa produkterna till ett konkurrenskraftigt pris. Beställ träningsutrustning från vår internetbutik - vi levererar snabbt och smidigt!
 
Med bästa hälsningar,
 
Sportproffsen.se

Företagsinformation

Sportproffsen Sverige AB
Gustavslundsvägen 143, 5 vån.
167 51 Bromma
Sverige

Organisationsnummer: 559274-1473
VAT-nummer: SE559274147301

Telefon: +46 8 122 083 10 (Telefontid mellan 08:00 - 18:00)
Epost: kundservice@sportproffsen.se