Sportproffsen

Välkommen till Sportproffsen.se!

Hos Sportproffsen hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter inom sport, idrott, motion, lek, kroppsvård och avslappning, både för dig som vill komma igång med din vardagsmotion eller om du tränar på elitnivå.

Vi på Sportproffsen brinner för träning, rörelse och välmående i olika former. I vårt stora sortiment hittar du välkända internationella och nationella varumärken från mer än 100 leverantörer - till rätt pris. Vi kompletterar sortimentet med vårt eget varumärken som vi designar och utvecklar i Finland, speciellt för nordiska förhållanden.

Personlig service och expertråd
Hos oss är personlig service och expertrådgivning bara ett samtal bort, och vår ambition är att erbjuda produkter som passar för just dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service i syfte att våra kunder ska känna sig trygga med att handla av oss på Sportproffsen.

Moderbolag i Finland
Vår historia började i Finland där systerbutiken Kuntokauppa har varit det självklara valet för sportutövare, företag och klubbar sedan 2007. Idag är vi över 100 anställda med kontor och lager i både Sverige och Finland, och har hundratusentals nöjda kunder i Norden. 
Vi erbjuder ett brett sortiment av elcyklar, träningsredskap och konditionsmaskiner för hemmamiljö, gym, träningscenter och rehabilitering. Våra högklassiga produkter finns för en mängd olika aktiviteter och vi utvecklar hela tiden vårt sortiment utifrån kvalitet, efterfrågan och våra kunders erfarenheter.

Tveka inte på att höra av dig till våra produktspecialister om du har några frågor. Du når oss via telefon, mejl eller chatt genom att klicka här.
 
Med bästa hälsningar,
Sportproffsen.se

Företagsinformation

Sportproffsen Sverige AB
Stormbyvägen 6
163 55 Spånga
Sverige

Organisationsnummer: 559274-1473
VAT-nummer: SE559274147301

Telefon: +46 8 122 083 10 (Telefontid helgfria vardagar mellan 08:00 - 17:00)
Epost: [email protected]