Cykelservice

PRODUKTKOMMENTARER: Cykelservice

4.00000000         / 5
4,0
100 % Rekommenderar
1 recensioner i kategorin cykelservice
Produkter för skötsel- och underhåll av din elcykel! Ju bättre du tar hand om din cykel, desto längre håller den. Med några grundläggande instruktioner klarar du att utföra cykelvård och underhåll själv:

1. Tvätt
Vi rekommenderar att du använder rengöringsmedel och skonsamma borstar när du tvättar din cykeln. Det avlägsnar effektivt sand, olja och lera. Viktigast av allt är också att det inte riskerar att förstöra din cykels gummidelar.

2. Smörjning
Smörj cykeln med en liten mängd olja efter rengöring. Alla leder och rörliga delar kan även med fördel smörjas regelbundet, då och då. Droppa kedjeoljan på insidan av kedjan och låt den dra i minst 30 minuter, innan du torkar av kedjornas ytor från eventuellt överflödigt fett.

3. Skydsspray
En vårdande spray skyddar cykelramen mot fukt, rost och smuts. Spraya efter rengöring så skapas en yta där smuts, damm och olja inte fäster ordentligt.

I Sportproffsens sortiment hittar du många praktiska och lättanvända cykeltillbehör. Mycket underhåll kan du göra själv, men mer komplext arbete och årligt service rekommenderar vi att utföra hos en serviceverkstad. 
Sortera: