ELCYKLAR DAM

ELCYKLAR DAM
ELCYKLAR DAM

PRODUKTKOMMENTARER: ELCYKLAR DAM

4.70446735         / 5
4,7
99 % Rekommenderar
97 recensioner i kategorin elcyklar dam

På denna sida har vi samlat våra elcyklar med unisex- och damram, alltså modeller med lägre insteg. Denna typ av ram kan vara praktisk för alla användare eftersom det är enklare att kliva på och av elcykeln - särskilt om man har packning eller barnsits på baktill.

Att välja elcykel

På Sportproffsen hittar du prisvärda elcyklar inom city/trekking, MTB och fatbikes. I vårt sortiment ligger fokus på modeller med lång räckvidd och komponenter av hög kvalitet. När du väljer elcykelmodell rekommenderar vi att först fundera över hur du tänkt använda den:

  • Om du har behov av att cykla långt, eller kanske inte vill tänka på att ladda dagligen, bör du välja en modell med hög batterikapacitet.

  • Om flera i familjen ska använda elcykeln, eller om du vill montera barnsits på pakethållaren, kan det vara klokt att välja en unisex-modell med lite lägre insteg. FitNord Ava-serien är perfekta familjecyklar.

  • Andra skillnader kan vara vilken typ av motor, bromsar, växlar och framgaffel elcykeln har. Mer info om detta finns i respektive produktbeskrivning.

Sortera: