ELCYKLAR DAM

ELCYKLAR DAM
ELCYKLAR DAM

PRODUKTKOMMENTARER: ELCYKLAR DAM

4.71326165         / 5
4,7
99 % Rekommenderar
93 recensioner i kategorin elcyklar dam

På denna sida har vi samlat våra elcyklar med unisex- och damram, alltså modeller med lägre insteg. Denna typ av ram kan vara praktisk för alla användare eftersom det är enklare att kliva på och av elcykeln - särskilt om man har packning eller barnsits på baktill.

Välj elcykel istället för bilen

Elcykeln har de senaste åren blivit ett alltmer populärt transportmedel. Vi på Sportproffsen är inte förvånade. Flera undersökningar har kommit fram till att hälsoeffekten från elcykling är mycket positiv, även om man använder full motorassistans. Andra positiva aspekter är att man slipper skenande drivmedelskostnader, dyra vägtullar, parkeringsavgifter, bilköer samt väntetiden och trängseln i kollektivtrafiken. Vidare släpper inte elcykeln ut några avgaser, vilket naturligtvis är bra för miljön.

När du väljer elcykelmodell rekommenderar vi att först fundera över hur du tänkt använda den:

  • Om du har behov av att cykla långt, eller kanske inte vill tänka på att ladda dagligen, bör du välja en modell med hög batterikapacitet.

  • Om flera i familjen ska använda elcykeln, eller om du vill montera barnsits på pakethållaren, kan det vara klokt att välja en unisex-modell med lite lägre insteg.

  • Andra skillnader kan vara vilken typ av motor, bromsar, växlar och framgaffel elcykeln har. Läs gärna vår köpguide för elcyklar om du vill lära dig mer om skillnaden mellan olika elcyklar!

Sortera: