Löpband för bostadsrättsföreningar

PRODUKTKOMMENTARER : Löpband för bostadsrättsföreningar

4.6 / 5
4,6
105 recensioner i kategorin löpband för bostadsrättsföreningar

Löpbandet är en utmärkt träningsmaskin för gym i gemensamma boenden som bostadsrättsföreningar. Löpbanden är populära konditionsmaskiner, som är lämpliga för träning av användare  i alla storlekar och träningsnivåer. Löpbandet kan användas till allt ifrån för lugnare promenader till hårdare löpning och intervallträning. De flesta löpband är hopfällbara, vilket gör att löpbandet tar relativt lite plats när det inte används.

Vid val av löpband till gym i bostadsrättsföreningar är det viktigt att tänka på hur ofta löpbandet kommer användas. Om bandet kommer användas flera timmar om dagen rekommenderar vi ett löpband med AC-motor, som FitNords populära Sprint 500. Om föreningen dock är liten och ni vet med er att löpbandet huvudsakligen kommer användas för uppvärmning och lättare jogg, så räcker ett löpband med en effektiv likströmsmotor, som exempelvis FitNord Sprint 300.

En annan sak som kan vara praktisk för bostadsrättsgym är löpband med permanent vaxning, för att undvika oklarheter i ansvaret för smörjning. Löpbandet lätt kan förstöras om det smörjs för mycket eller för lite. Vår mest populära permanent vaxade löpband är FitNord Sprint 500.

Här är några av våra rekommendationer för ett bostadsrättsgym:

Användning mer än två timmar om dagen
FitNord Sprint 500
FitNord Sprint 1000

Användning mindre än två timmar om dagen
FitNord Sprint 300
Tunturi T80

Ofta är det svårt att känna till användningsgraden av ett löpband i bostadsrättsföreningen i förhand, så vi rekommenderar att skaffa ett löpband som är så effektivt och hållbart som möjligt.

Utforska vårat sortiment och beställ ett löpband antingen från vår webbutik eller med faktura. Om du behöver hjälp att välja löpband är du välkommen att kontakta våra produktspecialister via e-post: [email protected] eller på telefon: 08 1220 8310.

Sortera: