Cykellås

PRODUKTKOMMENTARER: Cykellås

4.20000000         / 5
4,2
100 % Rekommenderar
5 recensioner i kategorin cykellås
Både elcyklar och vanliga cyklar är tyvärr stöldbegärliga. Välutrustade elcyklar väcker uppmärksamhet hos tjuvar och "låntagare" som letar efter enkla saker att stjäla. Det bästa sättet att förhindra att din elcykel faller i orätta händer, är att låsa den så tight som möjligt.

Hur låser man?

För en skicklig cykeltjuv utgår de flesta lås ingen vidare utmaning, men desto  starkare låset är, desto svårare är det att få upp. Därför bör inte nöja dig med  enbart ett ramlås på din cykel, utan även se till att låsa fast ramen i stolpe eller ett cykelstativ. För att vara riktigt säker på att behålla det som tillhör dig kan det även vara en bra ide att förvaras löstagbara batterier inomhus.

Pålitliga lås

Den mest tillförlitliga låsmodellen har visat sig vara ett traditionellt U-lås, som inte kan brytas med enkla verktyg. Med det stora U-låset kan bakdäcket låsas fast på ramen, samtidigt som det fästs på en stolpe eller cykelstativ. För extra säkerhet kan du även ansluta ett kabellås till U-låset. Kabeln sträcker långt nog för att även låsa fast det främre däcket. Att bara låsa cykeln genom att fästa framhjulet till ett cykelstativ är ett stort misstag, eftersom däcket är lätt att avlägsna från cykeln och du riskerar att allt som blir kvar i din ägo är just framhjulet. 

I denna kategori hittar du säkra och robusta AXA-lås för din elcykel. Beställ nu billiga men säkra cykellås från Sportproffsen.se!
Sortera: