CYKELTILLBEHÖR

PRODUKTKOMMENTARER: CYKELTILLBEHÖR

4.23655914         / 5
4,2
87 % Rekommenderar
31 recensioner i kategorin cykeltillbehör

Här hittar du tillbehör till din elcykel som gör skillnad för din el-cykelupplevelse!

Stänkskärmar
Många elcyklar som är anpassade för citycykling har Stänkskärmar färdigmonterade vid leverans för att skydda dig mot stänkande vatten och smutsigt skräp när du ger dig ut på cykeln i ruskväder. På modeller som är lämpliga för sportcykling, så som mountainbikes, fatbikes och terrängcyklar, kan det däremot vara nödvändigt att köpa till. stänkskärmar väljer du utifrån tumstorleken på din elcykel.

Ljus
bakljus och framlyktor är ett måste för att du ska synas när du trampar på din elcykel, Enligt lag måste alla cyklar ha ljus både fram och bak. Många elcyklar levereras med lampor som standard, men det finns även en mängd olika lampor till ett rimligt pris att köpa till. Ljusen fästs enkelt på elcykeln med elastiska gummiband och passar därför de flesta elcykelmodeller.

Cykelhjälm
Givetvis är hjälmen nummer 1 för säkerhet på din elcykel. Se till att hitta en hjälm som passar bra – det är en billig livförsäkring!

Lås
Det finns flera olika typer av Cykellås för din elcykel. Vissa elcyklar har ett ramlås som sitter fastskruvat på cykelns ram, men många föredrar att lägga till ett kedjelås eller U-lås, vilket inte är en så dum idé. 

Underhåll
För att ha ett långt och lyckligt elcykelliv är underhåll givetvis inte att förglömma: Smörj regelbundet med kedjeolja och använd en effektiv cykelpump till däcken för många roliga äventyr!

Och för dig som ser fram emot att använda din elcykel för motionscykling så är hållare till vattenflaskan en av dina käraste tillbehör.

 
Vad du än behöver och vill ha till din elcykel så hittar du ett brett utbud hos oss på sportproffsen.se!
 

Sortera: