Löpband för gym på arbetsplatsen

PRODUKTKOMMENTARER : Löpband för gym på arbetsplatsen

4.6 / 5
4,6
101 recensioner i kategorin löpband för gym på arbetsplatsen
Löpbandet är ett utmärkt träningsredskap för gemensamma gym på arbetsplatser, eftersom det passar bra för träningsentusiaster i alla storlekar och konditionsnivåer. Promenader eller jogging kan också utgöra en välbehövlig paus för att stärka arbetsförmågan! Ett löpband kan användas till mycket: För att  att värma upp, springa spabbt, köra intervaller eller träna efter ett färdigt träningsprogram.

När du ska köpa löpband till jobbgymmet är det klokt att fundera över hur många anställda som kommer använda löpbandet och hur ofta. Om bandet används flera timmar om dagen rekommenderar vi definitivt ett effektivt löpband med en AC-motor, som till exempel FitNord Sprint 500. Ett löpband med en effektiv likströmsmotor kan också räcka om det inte finns dussintals användare i arbetsplatshallen, om bandet bara kommer användas då och då, eller om övervägande fokus kommer att ligga på uppvärmning, till exempel.

Ett tips för löpband på ett arbetsplatsgym är att välja en modell med permanent vaxning, vilket innebär att ni inte behöver fördela ansvaret eller lägga tid på att smörja mattan – det behövs helt enkelt inte. Smörjning kan också lätt förstöra ett löpband om du smörjer för mycket eller för lite. Vårat mest populära löpband med permanent vax är FitNord Sprint 500.

Här är några av våra rekommendationer för gymmet på arbetsplatsen: 

Användning över två timmar per dag
FitNord Sprint 500
FitNord Sprint 1000

Användning mindre än två timmar per dag
FitNord Sprint 300
Tunturi T80

Om det är svårt att uppskatta användningen av löpbandet på förhand, rekommenderar vi att ni väljer en så hållbar och effektiv maskin som möjligt. Det är en vettig investering som kommer att tjänas in på sikt. 

Undersök Sportproffsens urval och beställ ett löpband till ditt arbetsplatsgym, antingen från vår webbutik eller med en faktura. Om du behöver hjälp att välja rätt löpband är du. välkommen att kontakta våra produktexperter via e-post [email protected] eller på telefon: 08 1220 8310.
Sortera: