Återköp/Reklamationer

Har du en vara som du vill returnera?

Gör så här:

1. Läs returinstruktionerna noggrant 
2. Fyll i returformuläret nedan.

Returinstruktioner

Nedan hittar du instruktioner om hur du returnerar en vara
Vi erbjuder våra kunder 14 dagars kostnadsfri retur från det att paketet har hämtats från upphämtningsstället eller levererats till kund. Du kan läs mer om returvillkoren i våra köpvillkor. Observera att garantitiden varierar mellan olika produkter.

Vi kommer att behandla din retur senast inom 14 dagar från att returen kommit in till vårt lager och betala tillbaka pengarna om återbetalningsvillkoren uppfylls. Återbetalning sker efter att den returnerade varan har kommit till oss och varans skick har kontrollerats, dock senast 14 dagar efter att vi har mottagit returen. Återbetalningen av den returnerade varan sker med samma betalningsmetod som varan betalades med.

Returnera varan till PostNords service-ställe

1. Fyll i returformuläret nedan.
2. Packa varan väl i den ursprungliga förpackningen*
3. Fäst returetiketten som medföljde i din beställning (Return drop-off)
4. Leverera paketet till närmaste PostNord serviceställe
5. Vi kommer att behandla din retur senast inom 14 dagar från att returen kommit in till vårt lager och betala tillbaka pengarna om återbetalningsvillkoren uppfylls. Återbetalning sker efter att den returnerade varan har kommit till oss och varans skick har kontrollerats, dock senast 14 dagar efter att vi har mottagit returen. Vi återbetalar den returnerade varan med samma betalningsmetod som varan betalades med.

*Hur du paketerar varan
Varan kan skickas tillbaka i samma emballage (box eller påse) som vi skickade den i. Om du kastat detta är du som kund ansvarig att införskaffa ett nytt sådant. Se till att packa varorna på ett sådant sätt så att de inte kan ta skada under frakten.

Retur av en träningsmaskin eller en elcykel.

1. Fyll i returformuläret nedan (välj kryssa för att returen gällen en träningsmaskin eller elcykel)
2. Vår kunservice kommer att kontakta dig inom de närmaste dagarna för att ordna en retur och ge dig mer detaljerade returinstruktioner.

Vid frågor, kontakta vår kundservice.

Returformulär

Vänligen, fyll i returformuläret nedan för att registrera din retur och påskynda returprocessen. Läs även returinstruktionerna noggrant här. 

Observera! Vi hanterar inte byten. Om du vill byta en produkt lägger du en ny beställning och returnerar den vara du önskar att returnera.

Hygienprodukter som tyngdtäcken inte har någon returrätt!