ELCYKLAR MOUNTAINBIKE

ELCYKLAR MOUNTAINBIKE
ELCYKLAR MOUNTAINBIKE

PRODUKTKOMMENTARER: ELCYKLAR MOUNTAINBIKE

4.52208835         / 5
4,5
100 % Rekommenderar
83 recensioner i kategorin elcyklar mountainbike

En el-mountainbike ger dig möjligt att ge dig ut på spännande cykling i tuff terräng, över skogsstigar och uppför branta backar! Du kan cykla långt utan att bli trött och den extra orken hos både dig och cykeln gör att du kan ge dig ut på riktiga äventyr.

Kraftiga däck, sportig ram, dämpad framgaffel och en elmotor med högt vridmoment gör cyklingen rolig. Du kan både utmana dig själv tuff, kuperad terräng men även ta dig snabbt fram på väg till jobbet – en elektrisk terrängcykel ger tryck på pedalerna vid alla tillfällen. Sittställningen på terrängcyklar är avslappnad men ändå upprätt, så att du får översikt på omgivningen. Därmed kan elcykeln med fördel användas även i stan och andra mer eller mindre ojämna vägar. En elcykel som är avsedd för terräng är ett perfekt val för dig som vill ge dig ut på mångsidig elcykling

Elcyklar för terräng passar dig som vill ha följande egenskaper:

  • Kraftiga däck och sportig ram
  • Dämpad framgaffel
  • Elmotor med högt vridmoment
  • Kunna köra i kuperad terräng
  • Mångsidig elcykling
  • Avslappnad sittställning

Sportproffsen.se säljer ett stort sortiment av elcyklar för terräng. Är du ute efter en renodlad stadscykel kan en elektrisk citybike vara något för dig – söker du istället en elcykel som tar dig fram över snö och sand, kolla in en elektrisk fatbike.

Läs gärna vår elcykel köpguide för att underlätta val av rätt modell, och kontakta våra experter vid frågor!

Sortera: