ELCYKLAR CITY

Stadscyklar med elmotor gör arbetspendlingen, butiksturerna och parkutflykterna till en njutning. Elcyklingen är ett elegant, trendigt och ofta tidssparande alternativ till kollektivtrafiken eller bilen. Du behöver inte längre trängas eller vänta, hoppa på cykeln och cykla fram bekvämt, tryggt och utan att svettas!

I staden eller tätorten måste cyklisten alltid vara på sin vakt och redo att reagera på oväntade situationer. Därför måste en elstadscykel vara enkel att använda, pålitlig och säker. Den upprätta sittställningen gör det lätt att ha koll på trafiken och omgivningen. Pakethållare ingår oftast i cykelns utrustning, vilket underlättar transporten av bagage. Tack vare stänkskärmarna kan du cykla till och med i finare kläder.

I Kuntokauppas sortiment hittar du högklassiga och praktiska elstadscyklar till ett utmärkt pris. Flera elstadscyklar passar dessutom bra för kortare motionsturer, men om du vill rusa fram i terrängen bör du kolla in vårt urval av elterrängcyklar.

Elstadscykeln är det bästa valet för dig om du behöver en elcykel för vardagscykling, arbetspendling och avslappnande, lugna cykelturer.

Beställ genast en egen från Kuntokauppa!

Sortera: