Dubbskor

PRODUKTKOMMENTARER : Dubbskor

4.5 / 5
4,5
955 recensioner i kategorin dubbskor
Dubbskor är en mycket populär produkt i vårt utbud varje vinter! Syftet med dubbskor är att minska risken för skada på grund av fallolyckor på is och snö. Dessutom gör dubbskor att du kan gå och röra dig normalt och stabilt på utmanande underlag – vilket i sin tur leder till att du undviker stelhet i kroppens muskler.

Dubbade skor är ett smart val för att öka din rörlighet på vintern. När du går på hal mark skapar vanliga skor inte tillräckligt med friktion mellan skon och underlaget, vilket dels försvårar rörelser, dels belastar kroppen felaktigt. Dessutom ökar anspänningen i dina muskler. 
Med dubbskor är det lättare att gå på utmanande underlag, eftersom dubbarna ger dig ett bra grepp. Våra dubbskor är designade för de varierande väderförhållandena i Norden och håller dina fötter torra och varma i vått, kyligt väder.

Så kallade smarta dubbar ger dig det bästa greppet tack vare att de anpassar sig till de olika underlagen. Dubbskor med smarta dubbar fäster på is, medan de trycks in i sulan när du går på platta ytor som asfalt och betong. På hårda, ojämna ytor som stenar och grus skapas en samverkan mellan sulan och dubbarna. När det gäller val av modell är robusta dubbskor med något högre skaft lämpliga för långpromenad och vandring. När det är kyligt bör dubbskorna ha ett värmande foder. Låga dubbskor kan passa bättre för till exempel utomhusarbete eller i vardagen, till och från jobbet.

Observera att dubbskor inte bör användas inomhus, eftersom dubbarna kan skada golv. Dessutom kan dubbarna slipas av och bli slöa.

Kolla in våra populära dubbskor och beställ dina favoriter för behagligare och säkrare uteaktivtet under vinterhalvåret!
Sortera:
 • SPARA 150 kr
  Nortrek Spike Dubbskor
  4.6 / 5

  Nortrek Spike Dubbskor

  549 kr 699 kr

 • RABATT 25 %
  Nortrek Spike Dubbskor, svart-turkosa
  4.7 / 5

  Nortrek Spike Dubbskor, svart-turkosa

  599 kr 799 kr

 • RABATT 46 %
  Nortrek Step Dubbskor
  4.7 / 5

  Nortrek Step Dubbskor

  399,90 kr 749 kr

 • RABATT 40 %
  Nortrek Easy Dubbskor
  4.2 / 5

  Nortrek Easy Dubbskor

  599 kr 999 kr

 • RABATT 49 %
  Nortrek Urban Dubbskor
  4.6 / 5

  Nortrek Urban Dubbskor

  599 kr 1190 kr

 • Icebug Ivalo4 BUGrip dubbsko dam
  4.5 / 5

  Icebug Ivalo4 BUGrip dubbskor dam

  1899 kr

 • Icebug Nirak2 BUGrip dubbskor dam
  5.0 / 5

  Icebug Nirak2 BUGrip dubbskor dam

  1350 kr

 • Icebug Muurame3 BUGrip dubbskor dam
  0.0 / 5

  Icebug Muurame3 BUGrip dubbskor dam

  1999 kr