Aztron Neptune SUP touring-brädsats

6790 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Aztron Neptune SUP-brädsatsen är ett robust val för längre SUP-turer och mer utmanande väderförhållanden. En allmän uppfattning är att SUP-paddling endast lämpar sig när det är vindstilla, men denna bräda håller sig stabil även vid hårdare vindar. Neptune touring-brädan är större än Urono och Terra och passar bra för användare upp till 120 kg, då bärförmågan är 160 kg.

Brädan har precis som Urono och Terra en spetsig nos och en utmärkt riktningsstabilitet och hastighet, vilket gör att brädan är enkel att hantera och färden blir smidig. Nosen är lätt uppåtböjd, vilket hjälper till att hålla brädan stabil även vid lätta vågor och snabbare hastighet.

Alla Aztrons modeller är utrustade med två luftbehållare, vilket ger brädan upp till 30 % ökad styvhet jämfört med andra SUP-brädor. De ger också ökad säkerhet  – om en ventil skulle läcka töms inte hela brädan, utan man har gott om tid att flyta tillbaka till stranden. Obs! Använd ALLTID flytväst på vatten!

Ståytan i Neptune är av 5 mm tjockt EVA-skum, som gör att du inte halkar och känns behagligt under fötterna även på längre distanser. Bak på Neptune finns även ett extra fotstöd som ger stöd vid hårdare tag. I brädans främre del finns förvaringsutrymme för till exempel matsäck, vattenflaska och andra tillbehör. Utrustningen håller sig på plats under den elastiska remmen.

Aztron Neptune SUP-brädsatsen innehåller:

– Aztron Neptune uppblåsbar SUP-bräda
– Tredelad justerbar paddel i aluminium
– Effektiv dubbelverkande pump
– Tryckmätare
– Fångrem
– Bärryggsäck

Tekniska data

– Storlek: 381 x 81 x 15 cm
- Vikt: 13 kg
– Rekommenderad användarvikt: max. 120 kg
– Bärförmåga: 160 kg
– Volym: 339 L
– Två luftbehållare
– Max. tryck: 15 psi

Beställ här en SUP-sats som bekvämt och bekymmersfritt tar dig på även längre åkturer!
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: