Aztron Terra SUP touring-brädsats

6190 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Aztron Terra SUP-brädsatsen är ett utmärkt val för lätta användare som vill paddla långa distanser. Terra-brädan har en spetsig nos och utmärkt riktningsstabilitet som gör att den flyter lätt framåt och gör färden bekväm. Nosen är lätt uppåtböjd, vilket hjälper till att hålla brädan stabil även vid lätta vågor och snabbare hastighet.

Alla Aztrons modeller är utrustade med två luftbehållare, vilket ger brädan upp till 30 % ökad styvhet jämfört med andra SUP-brädor. De ger också ökad säkerhet  – om en ventil skulle läcka töms inte hela brädan, utan man har gott om tid att flyta tillbaka till stranden. Obs! Använd ALLTID flytväst på vatten och bränn dig inte i solen!

Ståytan i Terra är av 5 mm tjockt EVA-skum, som gör att du inte halkar och känns behagligt under fötterna även på längre distanser. Bak på Terra finns även ett extra fotstöd som ger stöd vid hårdare tag. I brädans främre del finns förvaringsutrymme för till exempel matsäck, vattenflaska och andra tillbehör. Utrustningen håller sig på plats under den elastiska remmen.

Aztron Terra SUP-brädsatsen innehåller:

– Aztron Terra uppblåsbar SUP-bräda
– Tredelad justerbar paddel i aluminium
– Effektiv dubbelverkande pump
– Tryckmätare
– Fångrem
– Bärryggsäck

Tekniska data

– Storlek: 320 x 81 x 15 cm
- Vikt: 11,5 kg
– Rekommenderad användarvikt: max. 95 kg
– Bärförmåga: 143 kg
– Volym: 270 L
– Två luftbehållare
– Max. tryck: 15 psi

Beställ här en SUP-sats som bekvämt och bekymmersfritt tar dig på även längre åkturer!
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: