Benpress, FitNord

14900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamonds benpress har hävarm och används med fria vikter. FitNords benpress är särskilt lämplig för kommersiell användning på gym, men även för föreningar/företag.

FitNords benpress har hävarm och kan anpassas till användaren, vilket gör träningen säker och bekväm. Alla viktskivor med ett 50 mm hål passar i benpressen. Benpressens viktpluggar är tillräckligt långa även för större belastning med något mindre viktskivor, så att det inte är nödvändigt med t.ex. 50-kilosviktskivor.

FitNord Diamonds maskiner med hävarm använder fria vikter, så ett mindre gym behöver inte investera i lite dyrare utrustning med viktmagasin och kan därför uppnå hög vikt till ett rimligt pris.

Diamond-seriens strömlinjeformade design är tidlös och klassisk, vilket gör att ett gym med produkterna i Diamond-serien förblir trivsamt och funktionellt i många år!

I linje med Diamond-seriens värderingar har man i produktutvecklingen fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas.

Beställ din snygga utrustning med hävarm nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!

Produktspecifikation

Teknisk information:
Storlek 1 780*2 060*1 525 mm
Vikt 264 kg
Maximal belastning 400 kg
Färg: svart
Garanti:
Ramgaranti 5 år
Slitdelar 12 månader.

Förpackningens mått: 190 x 130 x 77 cm
Förpackningens vikt: 280 kg

OBS! Vikterna på bilden ingår inte i priset

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: