FitNord Aqua 300 SUP-brädsats, Mintgrön **SKICKAS 6/6**

3490 kr 4990 kr
RABATT 30 % t.o.m 2022/5/30
**SKICKAS 6/6 **
FitNord Aqua 300 är en uppblåsbar och robust SUP-bräda i dropstitch-material som passar hela familjen. Ny färg för 2022 är mintgrön, och brädan har en bredd på 80 cm. 

Se videon nedan för en demonstration av Aqua 300:
 

Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång med denna roliga och populära vattenhobby. SUP-bräda, paddel, fenor, pump och fångrem att fästa på ankeln för säkerhet. Allt ryms i en praktisk ryggsäck som medföljer och brädan är klar för användning på under en kvart.

Perfekt för nybörjaren

Aqua 300-modellen är extremt robust och är 300 cm lång, 80 cm bred och 15 cm tjock. Brädan är rundad vilket gör den enkel att använda och idealisk för nybörjaren. Den rekommenderade maximala vikten är 120 kg (lastkapacitet 140 kg). Lastar du brädan tyngre kommer den gå djupare i vattnet och bli svårare att styra. Behöver du högre lastkapacitet rekommenderar vi istället FitNord Aqua Pro 330.

Komplett startpaket där allt ingår

I startpaketet ingår en kraftfull pump som fyller brädan på cirka 10 minuter. Hur mycket brädan behöver fyllas kan också variera utifrån användarvikt: För en lättare person räcker det att pumpa upp brädan till 10-12 PSI, medan en tyngre paddlare kan behöva öka trycket till 15 PSI Notera att manometern initialt visar noll under ganska lång tid, även när SUP-brädan börjar kännas kompakt – trycket börjar stiga först när pumpen får motstånd. Trycket börjar stiga först när pumpen får motstånd. Den medföljande paddeln är hopfällbar och justerbar på längden. Paddeln är även fylld med skum för att förhindra att vatten tränger in.

Hållbart dropstitch-material

Aqua 330 är tillverkad med dropstitch-teknik som används i högkvalitativa luftfyllda SUP boards, motoriserade uppblåsbara båtar och kajaker när produkten kräver speciell styvhet. Drop Stitch-material tål mycket högre tryck än andra uppblåsbara material. Korrekt uppblåst till ett tillräckligt tryck (lämpligt tryck för denna bräda är max 15 PSI), blir denna bräda lika hållbar som en fast bräda. Fördelen är att denna SUP-bräda enkelt kan tömmas på luft, rullas ihop och packas ned i en väska för smidig transport och förvaring.

Dropstitch-materialet gör alltså att du kan pumpa din bräda så att den får ett riktigt högt tryck utan att den blir som en ballong, detta beror på att det i  utrymmet för luften finns tusentals tunna nylontrådar som håller ihop kajaken och det är dessa trådar som gör att kajaken håller formen.

Startpaket FitNord Aqua 300 innehåller:

 • Uppblåsbar FitNord Aqua 300 SUP-bräda
 • Kraftfull pump med manometer (fyller på ca 10 min)
 • Justerbar tredelad aluminiumpaddel
 • Fångrem (Ankelrem även kallad leash och säkerhetslina)
 • Fena för stabilitet
 • Praktisk förvaringsväska
 • Reparationssats (material för sits och ventilspännverktyg)

Välj Fitnord Aqua 300 om du vill ha följande funktioner:

 1. Stabil allround SUP-bräda
 2. Smidig storlek och utmärkt lastkapacitet
 3. Mycket lätt att blåsa upp och använda
 4. Styv konstruktion i Drop Stitch-material
 5. Överlägsen kvalitet jämfört med andra SUP-brädor i samma prisklass 

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

 • Andra har även tittat på: