FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, rosa

FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, rosa

2990 kr 5290 kr
RABATT 43 % Gäller T.O.M. 1/7/2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Den extremt stabila FitNord Aqua Leaf är idealisk för både ensam- och gruppaddling – en sup-bräda med en maximal bärkapacitet på 200 kilo som är perfekt för träning, yoga och avkoppling på vågorna.

Paddla mot nya äventyr eller inspireras till träning, antingen ensam eller tillsammans, med den mångsidiga FitNord Aqua Leaf! Denna stabila sup-bräda med hög lastkapacitet på 200 kilo är designad i Finland. Den är perfekt för nybörjare, för parpaddling, yoga och träning, en perfekt kombination av stabilitet, prestanda och snygg design.

Brädpaketet innehåller all utrustning och alla tillbehör som behövs för förstklassig paddling: sup-bräda, paddel, fenor, pump, reparationskit, säkerhetslina och väska för transport och förvaring. Alla delar ryms i väskan så att du kan ta med dig brädan vart du än går. Dessutom gör du den klar för användning på cirka tio minuter

Produktvideo för 2022 års Aqua Leaf 340 i grönt.

Därför ska du välja FitNord Aqua Leaf sup-brädsats:

1. Bär upp till 200 kilo – en stabil bräda för paddling tillsammans

Utmana denna sup-bräda utan bekymmer! Med sina mått på 90 centimeter på bredden, 340 centimeter på längden och 15 centimeter i tjocklek är det mycket svårt att tippa sup-brädan. Den klarar av en belastning på 200 kilo och är avsevärt bredare än standardbrädor som brukar ha en 70–80 centimeter bred yta. Med den generösa ytan går det naturligtvis att bjuda med en vän, en familjemedlem eller till och med ett husdjur. Det är trevligt att paddla tre tillsammans på brädan.

2. Slitstarkt och högkvalitativt material – utformat för den aktiva paddlaren

FitNord Aqua Leaf sup-bräda använder ett Fusion-material med dubbla lager pvc, vilket gör brädan styvare, stabilare och mer hållbar än när brädan bara har ett enda lager. Hela ovansidan är täckt med ett mjukt EVA-greppmaterial som känns behagligt mot bar hud, är enkelt att rengöra och inte blir halt när det är vått. Brädans fyra bärhandtag är strategiskt placerade på sidorna och fram och bak, så att de inte stör när du rör dig eller ligger ned på brädan. På kanterna finns fästen för stol, och fram finns ett fäste för bogsering. Dessutom är brädan utrustad med praktiska bungy-band fram och bak för att säkert transportera tillbehör som campingutrustning! 

3. Lättmanövrerad – glider smidigt fram över vågorna

Tack vare den strömlinjeformade designen glider FitNord Aqua Leaf sup-bräda smidigt på vågorna och är lätt att styra. Paddlare i alla storlekar kan föra brädan mot nya äventyr med den lätta, justerbara glasfiberpaddeln. Det rektangulära paddelbladet rör sig jämnt genom vattnet utan att svänga från sida till sida, vilket innebär att det inte belastar handleder eller axlar onödigt mycket. Om du tappar paddeln i vattnet flyter den en stund, tillräckligt länge för att du ska hinna fånga upp den.

4. Fylls på bara 10 minuter – snabbt ut på vattnet

Brädan kan fyllas på cirka 10 minuter med den medföljande kraftfulla pumpen som är utrustad med tryckmätare. Det maximala trycket är hela 25 PSI, men tack vare Fusion-materialet är brädan styv redan vid 10–15 PSI. För lättare paddlare räcker 8–10 PSI, medan tyngre användare med fördel kan pumpa upp till 15–20 PSI. Luft kan inledningsvis pumpas in i brädan både under tryck- och dragfaserna, och när trycket ökar kan pumpen ställas om till enkelriktad för enklare pumpning. För att spara på handkraften är det bäst att använda ben och bål när du pumpar. Samma pump kan också användas för att tömma brädan innan den rullas ihop och packas ned i din väska.

För vem och varför?

FitNord Aqua Leaf är en mångsidig och säker sup-bräda som passar perfekt för både nybörjare och erfarna paddlare som vill ha en stabil plattform för yoga, träning eller avkopplande stunder med vänner och familj på vattnet. Denna bräda, med en bärkapacitet på 200 kilo, är designad för flexibel användning där bara din fantasi sätter gränserna. Den är stabil och lätt att styra för personer i alla storlekar, och du gör den paddelklar på 10 minuter! Förutom i en fräsch rosa färg finns FitNord Aqua Leaf även i tilltalande grön.

FitNord är ett av de mest populära märkena för sup-brädor i vårt grannland Finland. Brädorna är designade i Finland för att möta de nordiska paddlarnas behov, krav och önskemål. Baserat på feedback från våra kunder har vi vidareutvecklat våra brädor för att göra dem bättre för varje år, så att alla kan få uppleva våra sjöar och hav på ett behagligt sätt.

Beställ FitNord Aqua Leaf sup-brädsats nu och njut av oförglömliga paddlingsstunder ensam eller tillsammans! Se leveransalternativen och beställ här.
 • Modell: Aqua Leaf 340
 • Brädtyp: Allround
 • För flera användare: Ja
 • Uppblåsbar: Ja
 • Maximalt tryck i bar: 1.72 Bar
 • Maximal belastning: 200 kg
 • Brädans vikt: 11.3 kg
 • Produktens vikt: 16.5 kg
 • Längd: 340 cm
 • Bredd: 90 cm
 • Höjd: 15 cm
 • Längd fot/tum: 11'12"
 • Paddel ingår: Ja
 • Pump ingår: Ja
 • Maximalt tryck i PSI: 25 PSI

Garanti vid privat bruk: 24 mån.

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: