FitNord Diamond Double Biceps Curl / Triceps Extension med viktmagasin

22900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamond Double Biceps Curl / Triceps Extension med viktmagasin är en väldigt robust bicepsmaskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Double Biceps Curl / Triceps Extension är särskilt lämplig för kommersiella gym, men passar även för företag och kollektiv användning.
 
Träningsmaskinen har ett viktmagasin på 100 kilo, men om du behöver ett större viktmagasin, så kontakta bara vår kundtjänst så ordnar vi det.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig kalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera sig på träningspasset och till exempel fokusera på andningen istället för att räkna repetitionerna. Designen på Diamond-seriens träningsredskap är tidlös, så ett gym inrett med produkterna i Diamond-serien kommer att vara trivsamt och funktionsdugligt i många år! Den gråsvarta färgen passar ihop med alla inredningsstilar.
 
I linje med Diamond-seriens värderingar beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blickar och tål användning.

Motståndet kan enkelt justeras utan att du behöver resa dig från maskinen. På så vis blir träningen smidigare och säkrare.
 

Produktspecifikation

Specifikationer

- Viktmagasin 70 kg (ifall ni behöver en större viktmagasin, vänligen kontakta våra försäljare)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart
- Mått på produkten: 1069 mm x 983 mm x 1636 mm

Garanti

- Ram 5 år
- Block/kablar/slitdelar 6 mån

Köp genast den förstklassiga Fitnord Diamond Double Biceps Curl / Triceps Extension till ett förmånligt pris från Sportproffsen!
 
 

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: