FitNord Diamond Lat Pulldown med viktmagasin

19900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamond Lat Pulldown med viktmagasin är en väldigt robust överkroppsmaskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Lat Pulldown är särskilt lämplig för kommersiella gym, men passar även för företag och kollektiv användning.
 
Latsdragsmaskinen har ett viktmagasin på 100 kilo, men om du behöver ett större viktmagasin, så kontakta bara vår kundtjänst så ordnar vi det.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig kalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera sig på träningspasset och till exempel fokusera på andningen istället för att räkna repetitionerna. Designen på Diamond-seriens träningsredskap är tidlös, så ett gym inrett med produkterna i Diamond-serien kommer att vara trivsamt och funktionsdugligt i många år! Den gråsvarta färgen passar ihop med alla inredningsstilar.
 
I linje med Diamond-seriens värderingar beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blickar och tål användning.

Motståndet kan enkelt justeras utan att du behöver resa dig från maskinen. På så vis blir träningen smidigare och säkrare.

Produktspecifikation

Specifikationer

- Viktmagasin 100 kg (vänligen kontakta vår kundtjänst om du behöver ett större viktmagasin)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart
- Mått på produkten: 1466 mm x 1450 mm x 2341 mm

Garanti

- Ram 5 år
- Block/kablar/slitdelar 6 mån

Köp genast den förstklassiga Fitnord Diamond Lat Pulldown till ett förmånligt pris från Sportproffsen!
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: