Aztron Titan SUP all round-brädsats

5790 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Aztron Titan SUP-brädsats är allt du behöver för 100 % bekymmerslös SUP-paddling i vackert väder eller svaga vindar! Titan-modellen är den största allround-SUP-brädan av Aztrons modeller, som ger mycket stadig paddling för användare upp till 112 kg och med en maxlast på upp till 155 kg!

Den 363 cm långa och 81 cm breda brädan är mycket generös. Med denna bräda lär sig även nybörjare paddla, eftersom den stora storleken gör att den är mycket stadig på vatten.

Alla Aztrons modeller är utrustade med två luftbehållare, vilket ger brädan upp till 30 % ökad styvhet jämfört med andra SUP-brädor. Två luftbehållare innebär också ökad säkerhet  – om en ventil skulle läcka töms inte hela brädan, utan man har gott om tid att flyta tillbaka till stranden. Obs! Använd ALLTID flytväst och solskydd på vatten!

Den 4 mm tjocka präglade ståytan täcker nästan 2/3 av brädans yta, ger ett bra grepp under fötterna och förhindrar att du halkar på brädan. I brädans främre del finns förvaringsutrymme för till exempel matsäck, vattenflaska och andra tillbehör. Utrustningen håller sig på plats under den elastiska remmen.

Aztron Titan SUP-brädsatsen innehåller:

– Aztron Titan uppblåsbar SUP-bräda
– Tredelad justerbar paddel i aluminium
– Effektiv dubbelverkande pump
– Tryckmätare
– Fångrem
– Bärryggsäck

Tekniska data

– Storlek: 363 x 81 x 15 cm
- Vikt: 12,5 kg
– Rekommenderad användarvikt: max. 112 kg
– Bärförmåga: 155 kg
– Volym: 320 L
– Material: 1 100D PVC, nätöverdrag
– Två luftbehållare
– Max. tryck: 15 psi

Beställ här en fullt utrustad SUP-sats som passar för harmonisk SUP-paddling även för större användare och nybörjare!
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: