Aztron Urono SUP touring-brädsats

6490 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Aztron Urono SUP-brädsats är ett utmärkt val för längre SUP-turer. Urono-brädan är något större än Terra och passar därför även tyngre användare upp till 110 kg. Brädan har precis som Terra en spetsig nos och en utmärkt riktningsstabilitet, vilket gör att brädan är enkel att hantera och färden blir smidig. Nosen är lätt uppåtböjd, vilket hjälper till att hålla brädan stabil även vid lätta vågor och snabbare hastighet.

Alla Aztrons modeller är utrustade med två luftbehållare, vilket ger brädan upp till 30 % ökad styvhet jämfört med andra SUP-brädor. De ger också ökad säkerhet  – om en ventil skulle läcka töms inte hela brädan, utan man har gott om tid att flyta tillbaka till stranden. Obs! Använd ALLTID flytväst på vatten och bränn dig inte i solen!

Ståytan i Terra är av 5 mm tjockt EVA-skum, som gör att du inte halkar och känns behagligt under fötterna även på längre distanser. Bak på Urono finns även ett extra fotstöd som ger stöd vid hårdare tag. I brädans främre del finns förvaringsutrymme för till exempel matsäck, vattenflaska och andra tillbehör. Utrustningen håller sig på plats under den elastiska remmen.

Aztron Urono SUP-brädsatsen innehåller:

– Aztron Urono uppblåsbar SUP-bräda
– Tredelad justerbar paddel i aluminium
– Effektiv dubbelverkande pump
– Tryckmätare
– Fångrem
– Bärryggsäck

Tekniska data

– Storlek: 350 x 81 x 15 cm
- Vikt: 12,5 kg
– Rekommenderad användarvikt: max. 110 kg
– Bärförmåga: 150 kg
– Volym: 306 L
– Två luftbehållare
– Max. tryck: 15 psi

Beställ här en SUP-sats som bekvämt och bekymmersfritt tar dig på även längre åkturer!
 

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: