FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, petrol

FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, petrol

2490 kr 4490 kr
RABATT 44 % Gäller T.O.M. 1/7/2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Inte tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Den lätthanterliga sup-brädan FitNord Aqua 330 är en bekväm och robust sup-bräda för säker paddling.

FitNord Aqua 330 är en stabil och lätthanterlig sup-bräda som passar för nybörjare och även för två personer som vill paddla tillsammans – brädan har en maximal lastkapacitet på 150 kilo. Den här 330 centimeter långa, 80 centimeter breda och 15 cm höga sup-brädan är tillverkad av ett robust dubbellager Fusion dropstitch-material, vilket gör den stabil och hållbar men ändå är den lätt att paddla och enkel att styra.

Med Aqua 330 kan du och din utrustning paddla ut på alla typer av utflykter. Den har praktiska bungy-band, D-ringar i metall för att fästa en sup-stol om du vill, bärhandtag och en extra ring för bogsering – allt för att göra dina paddlingsturer bekymmersfria. Förutom sup-brädan ingår paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och en bärbar ryggsäck där all utrustning ryms, så att du kan ta med dig brädan överallt och njuta av paddlingsupplevelser på nya platser!

Därför ska du välja FitNord Aqua 330 sup-bräda:

1. Stabil och hållbar – säker för paddlaren

Det robusta, dubbla lagret av Fusion dropstitch-material, där två pvc-lager som håller ihop dropstitch-trådarna smälts samman, ger brädan stabilitet och hållbarhet. På så sätt blir brädan stabil men ändå lätt att paddla och betydligt hållbarare än brädor tillverkade av ett enkelskikt. Brädans maximala lastkapacitet är 150 kilo, så du kan lugnt paddla iväg även om ni är två.

2. Rundad för och lätt paddel – enkel att styra

Tack vare den rundade fören styr du brädan smidigt. Den lätta glasfiberpaddeln som följer med ger liten belastning på handleder och axlar när du paddlar tack vare att det rektangulära bladet rör sig stadigt genom vattnet utan att vicka från sida till sida. Paddlare i alla storlekar kan enkelt få brädan att glida fram med den lätta paddeln vars längd kan justeras (170–215 centimeter). Om du råkar tappa paddeln är det ingen fara, glasfiberpaddeln flyter.

3. Pumpas upp på tio minuter – du är snabbt ute på vattnet

Att fylla brädan tar endast 10 minuter med den medföljande, effektiva tvåvägspumpen som även kan användas för att tömma brädan. Trots att brädans maximala tryck är imponerande 25 PSI räcker 15–18 PSI för de flesta paddlare tack vare brädans stabila material. Du kan använda hela kroppen när du pumpar, inte bara armarna, för att underlätta.

För vem och varför?

Brädan FitNord Aqua 330 är lätt att styra och enkel att paddla, vilket gör den perfekt även för nybörjare. Den stabila och hållbara brädan är säker och med dess lastkapacitet på 150 kilo kan du ge dig ut på vattnet med vänner och familj. De breda bungy-banden fram och bak gör det möjligt att ta med utrustning för till exempel tältning på långa utflykter. Det här är verkligen en allround-sup med noggrant designade detaljer som justerbar glasfiberpaddel, metallringar för att fästa en stol eller något annat tillbehör, D-ring fram för bogsering och bekvämt bärhandtag. Förutom petrol finns sup-brädan även i svart och lavendel.

Om du letar efter en extremt stabil sup-bräda ska du ta en titt på FitNord Aqua Leaf 340 sup-bräda, vars lastkapacitet på 200 kilo gör det möjligt för tre personer att paddla tillsammans.

FitNord är ett av de populäraste sup-varumärkena i vårt grannland Finland. Brädorna designas i Finland för att väl möta behov, krav och önskemål från nordiska paddlare. Med hjälp av feedback från kunder har vi utvecklat brädorna och gjort dem ännu bättre än tidigare. Nu kan alla njuta utflykter på vattnet på en sup-bräda!

Skaffa din egen FitNord Aqua 330 för att kunna paddla ut på härliga sup-äventyr under sommarhalvåret. Se leveransalternativen och beställ redan idag!

 • Modell: Aqua 330
 • Brädtyp: Allround
 • För flera användare: Ja
 • Uppblåsbar: Ja
 • Maximalt tryck i bar: 1.72 Bar
 • Maximal belastning: 150 kg
 • Brädans vikt: 10.2 kg
 • Produktens vikt: 15.4 kg
 • Längd: 330 cm
 • Bredd: 80 cm
 • Höjd: 15 cm
 • Längd fot/tum: 10'10"
 • Paddel ingår: Ja
 • Pump ingår: Ja
 • Maximalt tryck i PSI: 25 PSI

Garanti vid privat bruk: 24 mån.

Garanti vid delvis kommersiellt bruk: 0 mån.

Garanti vid kommersiellt bruk: 0 mån.

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: