FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, Grön

4890 kr 6990 kr
RABATT 30 % t.o.m 2022/5/30

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

FitNord Aqua Leaf är en uppblåsbar SUP-bräda i dropstitch-material med extra stor bärförmåga. Med hela 200kg i lastkapacitet håller den även riktiga tungviktare flytande – varför inte ta med en kompis ut på SUP-tur! Nyhet sommaren 2021.
 
Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång: SUP-bräda, paddel, fena, pump, säkerhets-kit, fångrem för säkerhet och en praktisk väska för transport. Hela paketet ryms i väskan så att du enkelt kan packa med din SUP-bräda på resan eller förvara den enkelt.  

FitNord Aqua Leaf är framtagen med fokus på att skapa en SUP-bräda med maximal stabilitet, generöst utrymme och ett snyggt utseende. SUP-brädan är 340 cm lång, 90 cm bred och 15 cm tjock, vilket gör brädan svår att välta. Konventionella brädor är i regel 70-80 cm breda – med Aqua Leaf får du hela 90 cm. Det gör att Fit Nord Aqua Leaf passar mycket bra för upp till två personer åt gången, inte minst då den har en lastkapacitet på upp till 200 kilo.

Dropstitch-material gör brädan hållbar

FitNord Aqua Leaf är tillverkad med dropstitch-teknik och är något mer strömlinjeformad än andra, helt rundade All Round-brädor. Det gör paddlingen väldigt enkel och ger SUP-brädan ett snyggt utseende. Brädan har två bärhandtag placerade på sidorna, vilket gör SUP-brädan enkel att dra upp och förflytta på land. Det mjuka EVA-greppet täcker brädans ovansida och känns bekvämt även mot bar hud, samtidigt som den gör brädan mindre hal och lätt att hålla ren.

Dropstitch-materialet gör att du kan pumpa din bräda så att den får ett riktigt högt tryck utan att den blir som en ballong, detta beror på att det i  utrymmet för luften finns tusentals tunna nylontrådar som håller ihop kajaken och det är dessa trådar som gör att kajaken håller formen.

Kraftfull tvåvägspump

I startpaketet ingår en tvåvägspump pump. Det innebär att lyft pumpas in i brädan både i drag och tryck-fasen och således kan fylla din FitNord Aqua Leaf snabbt, på ca 10 minuter. För en lättare person räcker det att pumpa upp brädan till 8-10 PSI, medan en tyngre paddlare kan behöva öka trycket till 15 PSI.

Startpaket FitNord Aqua Leaf innehåller:

 • Uppblåsbar FitNord Aqua Leaf SUP-bräda
 • Kraftfull tvåvägspump med tryckmätare (fyller på ca 5-10 min)
 • Justerbar tredelad aluminiumpaddel
 • Fångrem (Ankelrem även kallad leash och säkerhetslina)
 • Praktisk förvaringsväska
 • Reparationssats (material för sits och ventilspännverktyg

Välj FitNord Aqua Leaf om du vill ha följande funktioner:

 1. Mycket hög lastkapacitet
 2. Exceptionell stabilitet och enkel hantering
 3. Snabb att blåsa upp (ca 10 min)
 4. Styv konstruktion som inte böjer sig under användaren
 5. Du kan ta med en vän på paddlingen

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.85185185     / 5
4,9
5.0000     / 5
5,0
4.5556     / 5
4,6
5.0000     / 5
5,0

100 % (9 / 9)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Jag är galen i den här brädan! Stabiliteten är bra: den kränger inte eller svänger lika lätt som mindre och smalare brädor. Du kan också paddla bekvämt medan du sitter ner på rumpan eller på knäna (bekvämt material). Brädan är också skön att ligga på eller simma fram för att trötta ur benen i vattnet, sittandes på kanten. Brädans struktur är bättre än andra breda modeller, så det går snabbt att färdas fram även i stormar. Pumpning är lättare än vad jag först trodde, och brädan kan också tömmas med en pump och sedan fällas snyggt i en väska. Brädan är väldigt lång, så den rymmer även ett stort barn och en vuxen som kan paddla samtidigt. Å andra sidan kräver lagring av brädan ganska mycket utrymme när den är fylld. Brädan är också tyngre att bära än de mindre uppblåsbara modellerna, men fortfarande mycket lättare att flytta än de hårda brädorna jag har provat. Pumpen är stor och effektiv; det är värt att tänka i förväg på var den kan förvaras under färd, om brädan fylls på stranden. Brädan känns mycket stark tack vare sitt tunga material. Paddeln som ingår i setet är helt klart av högre kvalitet än de billigaste grundpaddlarna (t.ex. bättre justeringsmekanism). Bärhandtagen på brädan känns bekväma. Ett förslag till förbättring skulle vara om någon ville utveckla en mer bekväm fångrem.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Äiskä ja jälkikasvu 2021/7/8
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Produkten uppfyllde förväntningarna. Mycket lämplig för en nybörjare. Hunden har också tyckt om brädan. Pumpningen fungerar som uppvärmning .Det skulle vara bra att ha en ring eller liknande på, så att brädan kan dras om det behövs, t.ex. till stranden. Inga andra anmärkningar observeras efter ett par veckors användning.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
TS 2021/7/7
 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Riktigt bra köp.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Kati 2021/7/6
Visa mer...
 • Andra har även tittat på: